hren
 

Nakon Ivana Jurića i Joana Carrilla, otkaz je dobio i Slaven Bilić. West Ham je potvrdio kako je raskinuta suradnja s Bilićem, a otkaz su dobili i Nikola Jurčević, Edin Terzić, Julian Dicks i Miljenko Rak, članovi Bilićevog stožera...

Dugo se kuhalo, a na kraju je bilo neizbježno. Slaven Bilić nije se uspio izvući iz teške situacije u kojoj je bio tjednima, nakon visokog domaćeg poraza od 4:1 protiv Liverpoola, čelnici West Hama uručili su mu otkaz.

Bilić je pokušao podići momčad i izvući je iz teške situacije, međutim nije uspio te je odlučeno kako je raskid suradnje najbolji izbor.

Početak karijere u West Hamu bio mu je sjajan, izborio je već prve sezone nastup u Europi i to uz dojmljive nastupe i niz zvučnih pobjeda, međutim već prošle sezone krenule su priče o odlasku. Počelo je neočekivanim ispadanjem iz Europe još u kvalifikacijama protiv Astre, nastavilo se neuvjerljivim igrama u prvenstvu, ali Bilić je preživio do kraja sezone.

Niti ova sezona nije počela bajno, prozivanje od strane medija i navijača bilo je sve glasnije i prije dva tjedna, nakon teškog poraza od Brightona, Bilić je dobio ultimatum - dvije utakmice za promijeniti stvari.

U prvoj protiv Tottenhama njegova momčad je velikim preokretom stigla do pobjede, dok je kod Crystal Palacea do 97. minute imala pobjedu u rukama te na kraju upisala remi.

Bilić je ostao na klupi, ali samo do susreta s Liverpoolom u koji je ušao s velikim problemima u posljednjoj liniji i upisao težak poraz 4:1.

Odmah je postalo jasno kako će hrvatski stručnjak vrlo teško ostati na klupi, brzo je uspostavljen kontakt s Davidom Moyesom koji je vrlo izgledan nasljednik Slavena Bilića.

West Ham se zahvalio Biliću na svemu napravljenom i očekuje se skora objava imena novog trenera.

Izvor: Sportnet.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij