Pred nogometašima Hajduka danas je novi domaći prvenstveni ogled. Bijeli od 17 sati na poljudskom stadionu u sklopu 25. kola HT Prve lige dočekuju Istru 1961, momčad protiv koje je trener Željko Kopić imao trenersku premijeru na klupi Hajduka. I to vrlo uspješnu, hajdukovci su u Puli slavili rezultatom 3:1. U posljednjih devet međusobnih dvoboja omjer je znatno na strani Bijelih koji imaju osam upisanih pobjeda uz jedan neriješen ishod te gol-razliku 23:1.

Hajdukov strateg na jučerašnjoj je konferenciji za medije najavio visoki ritam od samog početka susreta. Očekuje trener Bijelih napredak u igri u odnosu na prethodna dva ogleda. Hajdukovci su se nakon poraza od Belupa, slavljem protiv Rudeša vratili na pobjednički kolosijek, a vjerujemo da će se pozitivan niz nastaviti i danas osvajanjem nova tri boda. Bila bi to lijepa najava pred dvoboj polufinala Kupa u kojem Kopićevi igrači za tri dana gostuju kod Lokomotive.

Pravdu u poljudskom ogledu dijelit će Dalibor Mlakar iz Zagreba, a asistirat će mu Krunoslav Ambrinac (Zagreb) te Dejan Berger (Osijek). Četvrti sudac je Dario Bel iz Osijeka, delegat susreta Mladen Žugec dolazi iz Svete Nedjelje, a suđenje će kontrolirati Miroslav Vitković iz Vinkovaca.

Izvor: Hajduk.hr


KOMENTARI: