hren
 

KLJUČNA PITANJA ZA BIJELE
Odlazi li Futacs s Poljuda? To je jedno od češćih pitanja posljednjih dana nakon uličnog incidenta. Ali, jedini odgovor je da Futacs sigurno igra za Bijele do kraja sezone. Što će biti po okončanju sezone, pitanje je na razini kompletnog kluba, a to znači i igračkog kadra. Sportskom direktoru Mariju Brancu istječe ugovor i nema naznaka da bi ga produžio bez obzira kakav će biti rezultat Hajduka na kraju sezone.

Ovisno o tome kamo će Branco, mogli bi se zaputiti i silni igrači koje je sportski direktor doveo u svom dvogodišnjem mandatu.

U praksi, ako Branco pronađe novi klub i poželi uzeti nekog od igrača Bijelih, uz odštetu ili nagodbu, sve se može dogovoriti. Futacs ima još godinu ugovora s Bijelima i ukoliko njegov menadžer pronađe adekvatne uvjete za 28-godišnjeg Mađara, a pritom se i Hajduku plati odšteta, može Futacs kamo god poželi.

Tri su faktora koji će odlučivati o sudbini svih igrača na Poljudu. Prvi je očekivani novi sportski direktor koji mora “provjetriti svlačionicu”, zatim su tu menadžeri igrača sa svojim ponudama te na kraju status Branca u nekom novom klubu. U svakom slučaju, osim Almeide, Bosančića, Stipice i Grbića, ostali imaju ugovore još najmanje godinu dana.

Izvor : Sportske Novosti


KOMENTARI: