hren
 

TVRDI DA GA DORH PROGONI
'Zamislite da vašoj djeci tumor na mozgu operiraju ginekolozi ili mesari', kazao je medijima Zdravko Mamić nakon što je oko podneva pušten sa suda u BiH. Tvrdi da DORH vodi hajku na njega, no ne zna za koga

'Htio bih se zahvaliti svim ljudima koji su me pratili od Međugorja do Mostara i djelatnicima Sipe… Pokušao sam 101. put promišljati zašto mi se to sve dešava? Čudi me da vi novinari, koji ste korektiv svake vlasti i borci za istinu, da nitko ne pita ministra pravosuđa je li gospodin Mišković, koji je potpisao Mamićevu optužnicu, imao ovlaštenje za to. Nema oštećenika, Dinamo nije oštećen…', nabrajao je Mamić.

Pita se čiji je sve ovo projekt i zašto se sve to njemu događa.

'Zamislite da vašoj djeci tumor na mozgu operiraju ginekolozi ili mesari', kazao je. Tvrdi da DORH vodi hajku na njega, no ne zna za koga. 'Sven Mišković je nezakoniti tužitelj', poručio je.

'Oni što njih ubija je istina za koju se zalažem i osvješćujem društvo za zloporabe koje oni rade. Ovdje je jedna apsolutna montaža', rekao je.

Mamićev odvjetnik Zdravko Rajić kazao je kako je Mamić slobodan čovjek i da je jedina mjera koje se mora držati obavješćivanje policije u slučaju promjene adrese.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij