hren
 

UMJESTO ODMORA UZ TV EKRAN
Nakon što je odradio svoje obaveze na treningu otvorenom za javnost, UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić je u srijedu stigao pred novinare gdje je odradio brzopotezni intervju

Upitan je li iznenađen što Cormier ima oko 111 kilograma u ovom trenutku, koliko će uostalom imati i u samom Octagonu, Stipe odgovara da ga takve stvari uopće ne interesiraju.

'Ne iznenađuje me, briga me koliki je, neka naraste koliko god želi. Borio sam se protiv velikih i teških i ranije, tako da se ne brinem oko toga', odgovorio je Miočić čiji dio razgovora prenosi Fight Site.

Novinare je zanimalo i hoće li Miočić gledati utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Rusije ove subote. S obzirom na vremensku razliku, nogomet će biti na rasporedu u prijepodnevnim satima na dan meča.

Naš borac je potvrdio da će pratiti utakmicu iz Rusije, prognozirao da će Hrvatska slaviti protiv domaćina, a onda na kraju postati i svjetski prvak u nogometu.

'Naravno, zašto ne bih gledao? Gledat ću, zavaljen u krevet. Pobijedit će, baš kao što su pobijedili i prošlu utakmicu. Proći ćemo u polufinale, pa pobijediti ponovno i ponovno. I na kraju osvojiti Svjetsko prvenstvo. Pobijedit će, nema sumnje,' lijepo je to američkim medijima objasnio Miočić.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI: