hren
 

KOPIĆEVE MUKE
Nogometaši Hajduka su u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige na Poljudu pobijedili Slaviju iz Sofije 1:0. No, 'bili' su se mučili, jedva su zabili i taj jedan gol... U četvrtak (2. kolovoza, 19 sati, Arenasport 1) Hajduk u Sofiji igra uzvratnu utakmicu, a trener Željko Kopić našao se u velikim problemima

Hajduk je put Sofije krenuo desetkovan, zbog ozljeda nema prva dva golmana. Josip Posavec ozlijedio se na utakmici protiv Slavije, a njegova zamjena Tomislav Duka stradao je na utakmici 1. kola Hrvatski Telekom Prve lige protiv Osijeka. Kopić bi lakše prebolio taj težak poraz od Osijeka (4:1) samo da je mogao izbjeći te pehove s ozljedama. Posebno je teška situacija s Dukom koji je zadobio prijelom lakatne kosti i operiran je u KBC Split. Očekuje se da će oporavak trajati najmanje tri mjeseca...

Tako je Hajduk uoči teškog uzvrata u Bugarskoj ostao na dva neiskusna golmana, od prve minute protiv Slavije bi trebao braniti Marin Ljubić (20), a zamjena će mu biti Davor Matijaš (18).

No, Kopićevim mukama tu nije kraj. Uoči prvog susreta klub je prodao Josipa Radoševića, a na posljednjem treningu prije puta za Bugarsku otpao je i kapetan Zoran Nižić. On se nakon debakla u Osijeku požalio na ozljedu, ali službeno je objavljeno kako je iz momčadi ispao zbog iznenadne visoke temperature.

Previše je to loših vijesti uoči sutrašnje utakmice, trener 'bilih' zasigurno ima samo jednu želju - da mu se više nitko od igrača ne ozlijedi. Jer da bi obranio minimalnu prednost 1:0 na ovom teškom gostovanju trebat će mu sve raspoložive snage i - ako je suditi prema prvoj utakmici i partiji u Osijeku - dosta sportske sreće.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI: