hren
 

NEUGODAN ŽDRIJEB
Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u B razredu Lige nacija u sljedećem izdanju, a jedan od mogućih protivnika koji bi joj se mogao naći na putu je i Srbija...

Dalićeva izabrana vrsta bila je blizu odlasku na završni turnir Lige nacija, no preokretom u završnim minutama susreta protiv Engleske ostala je bez svega i u sljedećem izdanju ovog natjecanja igrat će u B razredu, bez izgleda boriti se za titulu.

Zajedno s Hrvatskom ispali su iz elitnog ranga Island, Poljska i Njemačka, a zamijenit će ih Švedska, Bosna i Hercegovina, Danska i Ukrajina.

Kad Liga nacija sljedeći put starta Hrvatskoj će mogući protivnici biti Češka, Rusija, Austrija ili Wales koji su ostali u Ligi B, kao i Srbija, Norveška, Finska ili Škotska koji su se u nju probili iz Lige C.

S obzirom da će reprezentacije biti podijeljene u tri jakosne skupine, Njemačku će naši izbjeći, no veliki su izgledi za dva dvoboja sa Srbijom koje nitko ne priželjkuje zbog tenzija koje uvijek zasjene sport. Naime, pri ždrijebu će biti šansa od čak 25% posto da naši izvuku susjeda u istoj grupi, dok su recimo izgledi pri ždrijebu kvalifikacija za velika natjecanja oko desetak posto.

Utakmice drugog izdanja Lige nacija trebale bi se igrati tijekom jeseni 2020. godine, u slobodnim terminima kvalifikacija za SP u Kataru.

S kim god igrala, Hrvatska će biti favorit za prolazak dalje i povratak u Ligu A gdje po viđenom u 2018. godini definitivno pripada...

Liga nacija, reprezentacije u B razredu: Ispali iz Lige A: Hrvatska, Njemačka, Island, Poljska; Ostali u Ligi B: Rusija, Češka, Austrija, Wales; Ušli iz Lige C: Srbija, Norveška, Finska, Škotska

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij