hren
 

Pred nogometašima Hajduka je razdoblje reprezentativne stanke, a prvi idući prvenstveni susret Bijeli će odigrati 15. rujna kada protiv Rijeke gostuju na Rujevici u sklopu 8. kola HT Prve lige.

Nogometaši Damira Burića su utorak, nakon dva dana odmora, nastavili s trenažnim aktivnostima. Dok dio igrača odrađuje obveze sa svojim reprezentacijama, Bijelima su se u međuvremenu priključili novi igrači Filip Bradarić i Ivan Bulos, a prvi trening nakon više od mjesec dana oporavka od ozljede odradio je Stanko Jurić.

Hajdukovci će danas biti gosti na proslavi 50. rođendana OSK-a iz Otoka. Utakmica se igra u 17 sati na igralištu Gola brda. Ove dvije momčadi su tijekom 50 godina OSK-a već odigrali jedan prijateljski dvoboj. Bilo je to 26. kolovoza 1992. godine. Završilo je pobjedom Bijelih 1:7, momčad je vodio Stanko Poklepović, kapetan je bio Slaven Bilić, a igrali su i Vatroslav Mihačić, Sandro Tomić, Tomislav Erceg, Milan Rapaić, Dean Računica, Darko Butorović, Ardian Kozniku, Stipe Balajić, Stjepan Andrijašević, Mario Novaković, Ante Ivica...

Izvor: hajduk.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij