hren
 

HRVATSKA I MAĐARSKA NA POLJUDU 10. LISTOPADA IGRAJU KVALIFIKACIJSKU UTAKMICU ZA EUROPSKO PRVENSTVO
U 12:00 je na blagajnama Spaladium Arene započela prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatska – Mađarska koja će se 10. listopada igrati na Poljudu u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

I prije negoli su blagajne otvorene pred Spaladiumom se stvorio red koji je u trenutku početka prodaje ulaznica bio dugačak nekoliko stotina metara.

U Splitu je reprezentacija posljednji put igrala 2015. godine. Bila je to ona utakmica koja se igrala bez gledatelja protiv Italije, kada je na travnjaku poljudskog stadiona osvanuo kukasti križ, što je zgrozilo sav (nogometni) svijet.

Hrvatski nogometni savez nakon toga je kažnjen novčano, oduzimanjem jednog boda u kvalifikacijama za Euro 2016., a uz dvogodišnju zabranu odigravanja utakmica na Poljudu.

Ta je zabrana u međuvremenu prošla i više ne postoje prepreke da Vatreni nastupe na Poljudu gdje su posljednji put s publikom igrali 2011. godine protiv Gruzije.

Očito je da u Dalmaciji (i među obližnjim Hrvatima iz Bosne i Hercegovine) vlada velik interes za utakmicom reprezentacije, o čemu svjedoče i današnji redovi pred Spaladiumom.

Prodaja ulaznica odvijala se uz prisutstvo velikog broja policajaca, no nisu zabilježeni nikakvi problemi.

Cijene ulaznica za Hrvatska - Mađarska:

U pretprodaji (do 6. listopada):

Istok: 150 kn
Sjever: 100 kn

Od 7. listopada:

Zapad: 250 kn
Istok: 200 kn
Sjever: 125kn

Izvor: gol.dnevnik.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij