hren
 

"88. Mrdujskoj regati" od ove se godine na startu pridružuje i "Mrduja - festival mora i jedara". "Mrdujska regata" će se kao i do sada jedriti uz sva pravila koja su vrijedila i do sada, uz start ispred gradske luke, okret oko otočića Mrduje i cilj podno Sustipana.

Prijave se kao i prošle godine vrše on-line putem linka:
https://www.jklabud.hr/mrdujska-regata/prijave-online/prijave-mrdujska-regata

VAŽNA NOVOST JE kako će ova dodatna verzija najpopularnije hrvatske regate nazvana " – festival mora i jedara" imati cilj na okretu kod otočića Mrduje i znatno „mekša“ pravila, te jednostavniji način prijave.  Prijave se vrše dolaskom u REGATNI URED j.k.Labud i ispunjavanjem par osnovnih podataka o plovilu i kormilaru, te preuzimanjem regatnog broja. Ured će biti otvoren do ovog petka, do 19 sati.

Zajednički start za sve sudionike „88.Mrdujske regate“ i „Mrduja - festivala mora i jedara“ je 05.listopada 2019. u 11 sati.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje mora koji imaju plovila na jedra, od obiteljskih posada, do jedriličarskih družina kojima rezultat nije primarni cilj, da ove subotu isplove, zajedre i uživaju što su dio ovog najmasovnijeg jedriličarskog spektakla na našoj strani Jadrana. Priznanja pobjednicima skupina i ukupnom pobjedniku ni na festivalu mora i jedara neće izostati.

DODATNE INFORMACIJE:

Mrduja – festival mora ipak će imati i neka pravila, počevši od toga kako će se jedriti po «OPEN» sustavu razvrstanja prema dužini preko svega od minimalno 5,5 metara, a  zbog sigurnosti svi sudionici starosti ispod 16 godina starosti morat će nositi pojaseve za spašavanje od starta do cilja kod Mrduje.  Pravo sudjelovanja neće imati jedrilice više trupci, olimpijske klase i slične preinačene jedrilice, te one koje ne udovoljavaju minimalnim propisima sigurnosti, kao i jedrilice s trapezima. RADNO VRIJEME REGATNOG UREDA:  02.10.2019. srijeda od 10.00 - 15.00 sati. /  03.10.2019. Četvrtak od 10.00 - 15.00 sati. / 04.10.2019. petak od 10.00 - 19.00 sati  

Sve posade koje odjedre 88.Mrdujsku regatu i Višku regatu po OPEN-u, a sudjelovale su i na „Komiškoj“ borit će se za priliku da podignu i vrijedan novi pokal, a to je LUKŠA CICARELLI KUP, te da upravo ime njihove jedrilice trajno bude upisano kao njegov prvi osvajač. Više o sustavu bodovanja za saznajte klikom na link: http://bit.ly/2w4GGrI


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij