hren
 

Veliki derbi hrvatskog nogometa između Dinama i Hajduka, umjesto u subotu 23. studenog, igrat će se dan ranije, u petak, s početkom u 18 sati.

Vodeći Hajduk je objavio tu informaciju na svojim službenim stranicama, a službenog objašnjenja zbog čega je utakmica zakazana za dan ranije od prvotnog rasporeda nema, a još se nisu oglasili ni Dinamo te HNS.

''Određen je raspored odigravanja utakmica 16. kola HT Prve lige u kojem se po drugi put ove sezone sastaju Hajduk i Dinamo u najvećem derbiju hrvatskog nogometa. Prema rasporedu derbi na Maksimiru igrat će se u petak, 22. studenog s početkom u 18 sati. Podsjetimo, u prvom derbiju ove sezone koji je odigran na Poljudu Bijeli su slavili s 1:0 pogotkom Basella Jradija'', priopćeno je s Poljuda.

Pomalo je čudno da se najveći derbi ne igra za vikend, u udarnom terminu, nego na radni dan i to u 18 sati. Mnogi pretpostavljaju kako je razlog ranijeg termina utakmica Dinama i Atalante koja će se igrati 26. studenog u Milanu. Zbog europskih natjecanja Dinamo je većinu svojih utakmica u HNL-u igrao petkom.

Derbiji su se do sada većinom igrali subotom, a termin je vjerojatno pomaknut jer Dinamo u utorak, 26. studenog, igra utakmicu protiv Atalante u Ligi prvaka.

Novi termin zasigurno će manje odgovarati gostujućim navijačima koji će putovati u Zagreb s obzirom na to da je riječ o radnom danu.

Rezultati by SofaScore

Izvor: index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij