hren
 

Nakon priprema, dvije prijateljske utakmice i nekoliko ozljeda, izbornik je sastavio konačan popis.
Lino Červar objavio je popis 16 igrača koji putuju u Graz na Europsko prvenstvo u rukometu. Rukometni Euro traje od 9. do 26. siječnja, a protivnici Hrvatske u skupini su Srbija, Crna Gora i Bjelorusija.

Červarov konačan popis je sljedeći:

Šego, Ašanin (vratari), Horvat, Matanović, Mandić, Ravnić, Musa, Marić, Šipić, Duvnjak, Mamić, Šarac, Cindrić, Karačić, Stepančić, Hrstić

Červar je dodao da je svih 28 igrača s priprema dio reprezentacije i da računa na sve u slučaju ozljeda. Oglasio se i o manjku ljevaka uzrokovanu i ozljedom Ivana Martinovića, koji je otpao dva dana prije početka turnira.

''Tanki smo s ljevacima zbog ozljeda. Nadamo se da će Luka (Stepančić) biti spreman, može i Zlajo (Horvat) odigrati vanjskoga. Jako mi je žao Martinovića. Pripremili smo mu tortu, bio mu je rođendan. Šteta, svi igrač to su emotivno doživjeli. On je mlad igrač i očekujem da bude budućnost hrvatskog rukometa."

Martinovićeva ozljeda četvrta je u hrvatskoj reprezentaciji uoči kontinentalne smotre. Ranije su otpali Lovro Mihić, Fran Mileta i Luka Šebetić.

Izvor: Gol.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij