hren
 

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je nastup na Europskom prvenstvu pobjedom protiv Crne Gore 27:21. Dva različita lica Hrvatske u ovom susretu, dosta skromno i u grču u prvom dijelu, ali i puno bolje, rastrčano i angažirano u drugom dijelu...

Hrvatska je dobro odradila posao na startu Europskog prvenstva, onaj početni grč nadamo se sada je iza hrvatskih reprezentativaca i da će u nastavku Prvenstva biti kao u drugom poluvremenu protiv Crnogoraca.

Bila je to klasična priča o dva potpuno različita poluvremena. U prvom je Hrvatska bila spora u napadu i nije pronalazila način kako otključati obranu Crnogoraca dok je hrvatska obrana bila onako, ništa posebno.

Ipak u drugom dijelu sve se promijenilo. Prvenstveno je podignuta razina igre u obrani gdje je Hrvatska potpuno zatvorila pristup svom golu, Crnogorci su se pokušavali ekspresno vratiti, ali bili su brzopleti i gubili lopte kao na traci. Završilo je 27:21 što je i realno s obzirom na viđeno u drugom dijelu.

Od početka stvari nisu išle idealnim tijekom. Crnogorci su se postavili kao što se i očekivalo čvrsto i agresivno, nitko nije popuštao i omogućio protivniku neko veće odvajanje. Po dva gola prednosti na svaku stranu bio je maksimum, a prvo poluvrijeme okončano je golom Marića koji je u posljednjim sekundama smanjio na 13:12.

Drugo poluvrijeme potpuno drugačija slika.

Golom vrlo dobrog Grbovića Crna Gora je zadnji put povela s 14:13 i nakon toga je krenula hrvatska serija. Stepančić, Mandić i dvaput Cindrić, Hrvatska je napravila 4:0 i preuzela vodstvo.

Najbliže što je Crna Gora nakon toga došla bilo je na minus dva, ali u završnih 15 minuta Hrvatska je podizala prednost, bila i na plus osam te odnijela veliku pobjedu.

Luka Cindrić sa sedam golova predvodio je Hrvatsku, a Grbović s istim brojem golova Crnu Goru.

Izvor: Sportnet.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij