hren

HRVATSKA nogometna reprezentacija igrat će u skupini 3 najjačeg razreda Lige nacija, a protivnici su joj Portugal, aktualni europski prvak i pobjednik prvog izdanja Lige nacija, svjetski prvak Francuska, te Švedska, odlučeno je u utorak na ždrijebu u Amsterdamu.

Ovako francuski mediji pišu nakon saznanja da će se ponovno susresti svjetski doprvak i prvak.

"Francuska će igrati protiv Portugala s kojim se susreće u skupini Eura i Hrvatskom koju je s 4:2 pobijedila u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji", piše L'Equipe.

"Težak ždrijeb za Francusku, u skupini s europskim prvakom Portugalom i finalistom SP-a Hrvatskom", navodi agencija AFP. "Vrlo teška skupina u kojoj nas čekaju europski prvaci i pobjednici Europske lige Portugalci i viceprvaci svijeta Hrvati", piše Ouest France.

"Francuska je u skupini s Portugalom s kojim je i u skupini Eura, Švedskom i Hrvatskom s kojom će ponoviti finale Svjetskog prvenstva 2018. godine", stoji na portalu Le Figaro.

Dalić zadovoljan ždrijebom

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić zadovoljan je ždrijebom.

"Dobili smo vjerojatno najjaču moguću skupinu, ali baš lijepo. Hrvatska će igrati sa svjetskim prvacima i europskim prvakom. Ne može bolje. To je ono što želimo, jake utakmice koje će biti atraktivne i dobre. Imat ćemo što gledati", rekao je Dalić odmah nakon ždrijeba za Novu TV.

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij