hren
 

Minule nedjelje emitirane su prve dvije od deset epizoda vjerojatno najiščekivanijeg sportskog dokumentarca svih vremena.

U nedjelju su emitirane prve dvije od deset epizoda dugoiščekivanog sportskog dokumentarca o Chicago Bullsima Michaela Jordana - The Last Dance. Dokumentarac će najviše govoriti o posljednjoj sezoni Bullsa s Jordanom, Pippenom i Rodmanom te osvajanju prstena prvaka, šestog u osam godina.

ESPN je u toj posljednjoj sezoni te legendarne dinastije imao ekskluzivna prava pristupa svlačionici Chicago Bulla, a plod toga je dokumentarac o kojem bruji apsolutno svaki košarkaški fan. Iako su emitirane tek prve dvije epizode, reakcije su brojne, a u nastavku možete pogledati samo neke od njih.

"Kada bih imao tri želje u životu, jedna od njih bi bila "The Last Dance", napisao je Dwyane Wade.

"Da li još neko sjedi u fotelji i pokušava smisliti kako da sada nastavi svoju večer?", Donovan Mitchell, košarkaš Utah Jazza.

"Je li već iduća nedjelja?", Chris Bosh.

"Jordanov The Last Dance je bio sjajan u živao sam u oba sata. Mladi fanovi koji nikada nisu vidjeli Michaela kako igra sada shvaćaju zašto je košarkaški velikan", napisao je Magic Johnson.

"Zbog ova dva sata sam u potpunosti zaboravila na životnu realnost", napisala je Alexis Morgan.

"Mike je bio baš baš drugačiji...", napisao je Damian Lillard.

"Mogao bih pogledati svih 10 epizoda u komadu", napisao je Zach LaVine.

To su samo neke od reakcija na prve dvije epizode dokumentarca koje govore o Jordanovim sveučilišnim danima, napetoj situaciji u Bullsima uoči posljednje sezone i Scottieju Pippenu, vjerojatno najpotplaćenijeg igrača svih vremena.

Svake nedjelje emitirat će se po dvije epizode dokumentarca, koji se sastoji od 10 epizoda.

Izvor: GOL.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij