hren
 

PAT MILETICH, jedan od pionira slobodne borbe, vraća se borilačkom sportu 11 godina nakon umirovljenja. Potvrdio je to Monte Cox, menadžer "Hrvatske senzacije".

Miletić, prvi UFC-ov prvak u velter kategoriji, karijeru je završio 2008. godine s 29 pobjeda, sedam poraza i dvije neodlučene borbe. Nakon toga je radio kao komentator. Do naslova je stigao 1998. godine pobjedom nad Mikeyjem Burnettom, a pojas prvaka branio je četiri puta i čuvao tri godine.

Hrvatsko-američki borac iz Iowe ima 52 godine i borit će se protiv pet godina starijeg Michaela Nunna, bivšeg boksačkog prvaka koji je posljednjih 16 godina proveo u zatvoru. Nunn je posljednji meč odradio 2002. godine, odmah nakon toga je uhićen jer je od prikrivenog agenta kupio kokain u vrijednosti od 24 tisuće dolara. Osuđen je na 24 godine zatvora iz kojeg je zbog dobrog vladanja pušten u listopadu.

"Radim na organizaciji jedne velike priredbe. Miletich će se ponovno boriti. Njegov protivnik bit će Michael Nunn, sjajan boksač. Ovaj nevjerojatan meč će privući publiku i moglo bi se pojaviti više od sedam tisuća gledatelja u Quad Citiesu jer su oni najbolji borci s tog područja", rekao je Cox.

Borba bi se trebala održati prema kick-boks pravilima.

Izvor : Index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij