hren

ODLUKA U UTORAK
Širenje Prve i Druge HNL je sve izvjesnija opcija o kojoj je prvi put javno progovorio i jedan istaknuti član HNS-a. Preciznije. izvršni direktor Marijan Kustić gostovao je u HRT-ovu dnevniku zajedno s predstavnicima Orijenta 1919 i Šibenika, te potvrdio ono što se već duže vremena nagađa kao logična posljedica svih zbivanja u hrvatskom nogometu zahvaćenom korona-krizom.

- Apsolutno postoji mogućnost plasmana u rang više s time da nitko iz lige ne bi ispao. Ali prije svega, klubovi moraju dobiti licence da bi mogli napredovati - izjavio je Kustić. 

Direktor drugoligaškog lidera Šibenika i bivši igrač Rijeke, Zagreba, Hajduka... Joso Bulat ustvrdio je kako će klub sve napraviti da zadovolji tražene kriterije, a u isto je uvjeren i Marinko Koljanin, dopredsjednik nogometaša Orijenta 1919, koje je stanka zatekla na drugoj poziciji.

- Mi ćemo se ponašati onako kako HNS odluči. Ako HNS proširi ligu, Orijent 1919 je spreman, mi ćemo dobiti licencu. Ako ne bude tako, igrat ćemo u drugoj ligi - rekao je Koljanin.

Druga HNL se po svemu sudeći više neće igrati ove sezone, Šibenik i Orijent će vjerojatno napredovati, a ukoliko nitko ne ispadne najmanje dva trećeligaša će u viši rang. U slučaju da se liga proširi za dva člana u viši rang će čak četiri trećeligaša. Takvom raspletu nadaju se i Opatijci, vodeći u Trećoj HNL - zapad.

Mnogo toga trebalo bi biti jasnije u utorak kada bi se navodno trebao sastati Izvršni odbor HNS-a i donijeti odluke o proširenju liga.

Izvor : Novilist.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij