hren
 

Prošlo je gotovo dva mjeseca od kada su zbog pandemije koronavirusa zaustavljene sve nogometne aktivnosti u Hrvatskoj i svijetu. Stopirana su sva natjecanja, treninzi, a obustava svih aktivnosti trajala je punih mjesec dana, nakon čega su Bijeli, 13. travnja, započeli s individualnim treninzima koji su organizirani u skladu s uputama Stožera za civilnu zaštitu.

Hajdukovci su potom 24. travnja dobili odobrenje za početak rada u grupama od po četiri igrača, također u skladu sa strogim naputcima i pravilima propisanima od nadležnih službi. U tom ritmu Bijeli se neprestano rade proteklih desetak dana kako bi što spremniji dočekali nastavak natjecanja u HT Prvoj ligi. 

Danas, na početku novog tjedna, od jutra su glavni trener Poljuda zauzeli vezni igrači. Prve dvije grupe igrača pod vodstvom pomoćnog trenera Harija Vukasa i kondicijskog trenera Tonija Modrića, radile su više od sat vremena, a dio treninga možete pogledati u priloženom videoprilogu i fotogaleriji. 

Pratite nas i dalje, već sutra u videoprilogu ćemo Vam prikazati kako izgleda dolazak igrača Hajduka na trening uz poštivanje svih mjera te naputaka u novonastalim okolnostima....

Izvor: Hajduk.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul