hren
 

JON JONES planira se odreći titule UFC-ovog prvaka poluteške kategorije. 

Jones, po mnogim najbolji borac svih vremena, razočaran je UFC-om i propalim pregovorima oko njegovog prelaska u tešku kategoriju. Htio se boriti sa strašnim nokauterom Francisom Ngannouom, ali UFC mu nije htio dati povišicu za tu borbu.

Čelnik UFC-a tvrdi da je Jones tražio nevjerojatnu svotu novca za prelazak u tešku kategoriju. Prvak se odmah javio kako bi to demantirao.

"Zanimljivo je sjediti ovdje i gledati kako tvoj šef laže u kameru. Nikad nismo ušli u razgovore o povećanju primanja. Čim smo počeli konverzaciju, rekli su mi da zarađujem dovoljno. Nisam uopće iznio svotu koju tražim", rekao je Jones koji se ranije nudio da odradi meč i s teškaškim prvakom Stipom Miočićem.

"Ako mi nema namjeru promijeniti ugovor za prelazak u tešku kategoriju, onda neka barem bude toliko pristojan da ne laže fanovima."

Jones je poručio i da ga ne zanimaju eventualne borbe protiv Dominicka Reyesa i Jana Blachowicza u poluteškoj kategoriji.

"U ovom trenutku neću ništa dobiti borbom protiv nekog od njih. Javite mi ako želite dogovoriti neki datum u 2021. godini za borbu protiv Adesanye. Nadam se da ćete do tada biti spremni platiti", poručio je UFC-u pa ga je jedan fan pitao znači li to da napušta titulu prvaka.

"Da. Bones je gotov. Odsad kad me vidite na ulici, zovite me samo J.J. UFC-ovoj poluteškoj kategoriji: Veni, Vidi, Vici (dođoh, vidjeh, pobijedih).

U velikoj karijeri Jones ima 26 pobjeda i jedan poraz.

Izvor : Index.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij