hren
 

Dejan Lovren otvoreno je progovorio o mogućem odlasku iz Liverpoola i kritikama s kojima se često susreće.

Odlazak Dejana Lovrena iz Liverpoola vruća je tema već neko vrijeme. Nakon što je upisao svega 14 nastupa u svim natjecanjima ove sezone, mnogi vjeruju da će njemački trener Redsa Jurgen Klopp nadolazećeg ljeta prodati hrvatskog stopera.

Ponuda mu sigurno neće nedostajati, no unatoč malom broju nastupa Dejan Lovren uopće ne razmišlja o odlasku iz Liverpoola, s kojim je lani osvojio naslov pobjednika Lige prvaka, te je na milimetar da ove sezone osvoji i naslov prvaka Engleske, koji Redsi čekaju 30 godina.

"Ja sam uvijek spreman igrati. Ako se netko ozlijedi spreman sam uskočiti i pokazati svoju kvalitetu. To sam dokazao lani kada su se ozlijedili Joe Gomez i Joel Matip. Moj cilje je igrati i osvojiti što je više trofeja moguće. Trenutno je cilj pobijediti u iduće dvije utakmice, a nakon toga ćemo vidjeti što će se dogoditi", kazao je Lovren.

Proteklih nekoliko sezona Lovren je često bio izložen brojnim kritikama zbog svojih nastupa, no one ga ni najmanje ne diraju.

"Na ovoj razini je normalno da ste izloženi kritikama. Iskreno, uopće me to ne zamara. Ako osjetim kritiku, to će biti od trenera. No svoj najveći kritičar sam ja. Ja vidim kada odigram dobro, a kada ne. Ne trebaju mi kritičari za to. Ne čitam puno novine i ne slušam nogometne stručnjake o tome što misle o mojoj igri. To je nogomet. Kritike me samo čine jačim", rekao je Lovren.

Ugovor hrvatskog reprezentativca istječe na ljeto 2021. godine, tako da je ovo posljednji prijelazni rok u kojem Liverpool može nešto zaraditi na njemu. Već u siječnju Lovren može pregovarati s ostalim klubovima i dogovoriti besplatni transfer za iduće ljeto.

Izvor: Gol.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij