hren
 

Uoči utakmice između HNK „Hajduk“ i NK „Osijek“, koja se ove nedjelje, 5. srpnja  s početkom u 18.55 sati igra na Poljudu u Splitu, Policijska uprava Splitsko-dalmatinska izdala je priopćenje građanima.

- Građane obavještavamo da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa. Od 16 sati do završetka osiguranja uspostaviti će se blokada prometa na šetnici oko stadiona u ulici VIII. mediteranskih igara, kod ulaza na parkiralište bazena Poljud.
Potom  kod ugostiteljskog objekta „Hemingway“, te na raskrižju ulice VIII. mediteranskih igara i ulice Sedam Kaštela, osim za vozila policije, odnosno vozila s propusnicom.
Nadalje u ulici Zrinsko-frankopanskoj od raskrižja s ulicom Hrvatske mornarice do ulaza u Loru, te u ulici Put Supavla, od raskrižja s ulicom Put Brodarice, osim vozila HV, stanara i javnog prijevoza - stoji u službenom priopćenju.

Na dan odigravanja utakmice policija će sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij