hren

S Renaultom je osvojio dva naslova svjetskog prvaka

Fernando Alonso vratit će se sljedeće godine u Formulu 1 u kojoj će nastupati u Renaultovom bolidu. Za momčad čija je vozačka uzdanica bio u dva navrata i s kojom je osvojio dva naslova prvaka 39-godišnjak iz Ovieda ponovno će nizati krugove, sad uz bok momčadskom kolegi Estebanu Oconu.

Javljaju to, dok čekamo službenu potvrdu i detalje ugovora, mnogi svjetski mediji.

 

Pregovori o Alonsovom povratku u Formulu 1 i konkretno Renault trajali su od studenoga prošle godine, nakon što se španjolskom vozaču vratila motivacija koju je izgubio odlazeći iz natjecanja 2018. Kazao je tada da je u Formuli 1 ostvario više nego što se nadao i da je spreman na postizanje ciljeva koji nisu vezani za F1.

I krenuo ih je Alonso ostvarivati za drugim upravljačima, no razina zadovoljstva nije se mogla mjeriti s onom koju je osjećao na kao vozač u Formuli 1.

I zato, nakon što su pregovori trenutak bili u fazi pucanja, a trenutak do objave dogovora, evo ga opet.

Premda ne odmah u momčadi koja će biti konkurentna za najveće dosege, ali s nadolazećim novim pravilima, njegovim iskustvom i vozačkim vještinama… Tko zna? Mogao je, zapravo, gledaju li se njegov talent i vozačke sposobnosti, vjerojatno i morao napraviti više u karijeri do prekida 2018.

Možda je toga i sam svjestan i s tim motivom kreće u novi pokušaj osvajanja najviših stepenica pobjedničkih postolja.

Izvor : Telegram.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij