hren

Mario Pašalić zabio je tri pogotka u novoj uvjerljivoj pobjedi Atalante ove sezone.

Mario Pašalić postigao je hat-trick u uvjerljivoj pobjedi Atalante u borbi za drugo mjesto u talijanskoj Serie A. Nova žrtva Atalante bila je najgora momčad talijanskog prvenstva, koja je stradala s čak 6:2

Pašalić je zabio vodeći pogodak za Atalantu već u 2. minuti utakmice nakon lijepog proigravanja Malinovskog. Gotovo identična kombinacija bila je dobitna i u 55. minuti kada je Pašalić zabio za 5:1, a samo tri minute kasnije Mariju je asistirao i Colley za 6:1. 

Preostale golove za Atalantu postigli su De Roon, Malinovky i Zapata.

Ovom pobjedom Atalanta je skočila na drugo mjesto prvenstvene ljestice sa svega šest bodova manje od Juventusa, koji ima i utakmicu manje. 

Podsjetimo, Atalanta je prije nekoliko dana odigrala 2:2 na gostovanju kod Juventusa, s tim da je oba gola primila iz kaznenog udarca, posljednji u 90. minuti. Da je uspjela slaviti bila bi sada na samo tri boda od vodećeg Juventusa.

S ovih šest pogodaka Atalanta je stigla do brojke 93 ove sezone i sada je, pet kola prije kraja, na samo 12 golova udaljena od apsolutnog rekorda Serie A koji drži Torino iz sezone 1947/1948 (105 golova). Milan je u dva navrata postizao 101 i 103 pogotka. 

Izvor: Gol.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij