hren
 

Atmosfera je bila vrhunska, kao i u Slavonskom Brodu prije sedam dana

Junak se vratio među drugoligaše. Nakon sedam godina u Sinju će se opet igrati Druga liga nakon što je Junak u dva kvalifikacijska susreta bio bolji od Marsonije. Potvrda povratka u Drugu ligu stigla je na 104. rođendan sinjskog kluba.

- Nije se moglo ništa ljepše ostvariti. Na klupski rođendan smo izborili plasman u Drugu ligu. Svi smo presretni, ali prije svega bih čestitao svojim igračima, stručnom stožeru, sadašnjoj, ali i bivšoj upravi. Podržavali su nas, a mi smo im vratili na najbolji mogući način - rekao nam je trener Junaka Stipe Grčić, čija je momčad protiv Marsonije imala veliku podršku s tribina.

- Tribine su bile dosta popunjene. Atmosfera je bila vrhunska, kao i u Slavonskom Brodu prije sedam dana. Pun sam emocija, baš sam presretan.

U dva susreta s Marsonijom niste primili pogodak, ali na terenu to baš i nije bilo tako glatko?

- Dosta smo analizirali protivničku ekipu. Njihove ponajbolje igrače prema naprijed smo dosta dobro zatvarali. Imali su i oni svoje šanse, nisu ih iskoristili. Mi svoje jesmo i na kraju zasluženo idemo u viši rang.

Vremena za odmor i slavlje nema puno?

- Treba ovo proslaviti, to je velika stvar. Moramo malo odmoriti igrače, a onda vidjeti koga dovesti kako bi bili stabilna drugoligaška ekipa.

Može li Junak biti stabilan drugoligaš?

- Mislim da može. Po tradiciji, igračima. I u ovim susretima su momci pokazali zrelost. Nije nam potrebno puno igrača, možda na par pozicija da imamo veću širinu. Nadam se da možemo napraviti dobar rezultat u Drugoj ligi.

Očekujete li pomoć od Hajduka?

- Već smo s njima u kontaktu. Vidjet ćemo kroz par dana što nam treba. Nadam se da će sve biti u redu - zaključio je Grčić. 

Izvor: Dalmatinski Portal


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij