hren

ISTRA JE TRENUTNO POSLJEDNJA MOMČAD LIGE
Hajduk se vraća u akciju nakon dva tjedna i poraza od Šibenika na Poljudu. Pred 'bijelima' je danas U 17.05 sati  gostovanje u Puli kod Istre. Puljani su trenutno posljednja momčad lige s pet bodova, a jedinu pobjedu ostvarili su na domaćem terenu protiv Šibenika. Sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite od ovog kola HNL će se igrati bez gledatelja, a 'bijeli' su dan uoči susreta s Istrom predstavili novog predsjednika Lukšu Jakobušića.

Iza 'bijelih' je grozna 2020. godina, te se može reći kako od danas za struku i igrače počinje novo dokazivanje. Jakobušić je odlučan podići Hajduk na višu razinu i neće tolerirati onakav pristup kao protiv Šibenika.

Hari Vukas za ogled na Aldo Drosini ima slatke brige. U sastav se nakon odrađene suspenzije zbog kartona vraća Stanko Jurić koji je proteklog tjedna produžio ugovor do ljeta 2022. godine. Za očekivati je da to neće biti jedina promjena u odnosu na ogled sa Šibenikom.

Mogući sastav Hajduka: Posavec, Jakoliš, Vušković, Mujakić, Čolina, Jurić, Jradi, Caktaš, Jairo, Umut Nayir, Diamantakos.

Glavni sudac ogleda u Puli je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Tomislav Keglević iz Našica. Četvrti sudac je Ivan Matić iz Osijeka. VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a njemu će asistirati Robi Kezele, također iz Rijeke.

Izvor: Dalmatinski portal


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij