hren

LIGE PETICE
WEST BROMWICH ALBION bi mogao vrlo brzo krenuti po Leeja Bowyera kao novog menadžera prve momčadi, ekskluzivno donosi engleski Mirror.

Bilić je pod pritiskom na klupi WBA zbog niza loših rezultata kojima je ugrožen ostanak kluba u Premiershipu pa je uprava počela pripremati teren za slučaj da Bilić bude morao napustiti klub.

WBA za vikend igra protiv Tottenhama i loša predstava u toj utakmici mogla bi značiti kraj za Bilića na klupi engleskog kluba s kojim je slavio u samo tri utakmice još od veljače ove godine.

Pažljivo tempirana smjena

Njegova smjena došla bi pred međunarodnu pauzu pa bi novi trener dobio vremena posložiti momčad kako on želi, ali još ništa nije odlučeno, iako je Bowyer istaknut kao favorit. 

West Brom je od ulaska u Premiership potrošio samo 20 milijuna funti na nove igrače, a Bilić se više puta žalio kako to nije dovoljno da klub ostane u ligi. Gazde kluba nisu imali sluha, a sada bi vrlo brzo mogli dovesti i Bilićevu zamjenu.

Lee Bowyer je legenda Leedsa i bivši igrač Tottenhama koji trenutno trenira Charlton s kojim niže vrlo dobre rezultate i trenutno je u nizu od šest uzastopnih pobjeda, ali ne bi mu bio problem napustiti klupu Charltona za priliku u Premiershipu. 

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij