hren

Trener Splita Ivica Skelin za ovu je utakmicu na klupu posjeo mlade Gizdavčića i Šarića te na parket u vatru u prvoj petorci poslao mlađu gardu Vrankovića, Baju, Perasovića...
Završio je “Žuti vikend” i košarkaši Splita su, nakon Budućnoati na Gripama slavili i u susretu protiv Zagrepčana. Trener Skelin odmorio je Roka Ukića, na tribinama s njim su sjedili i utakmicu pratili ozlijeđeni Luković i Đoković.

Hermes Analitica ove je sezone dva puta pobijedila Furnir i pri dnu je prvenstvene ljestvice HT Premijer lige. Analitičari su igrački nešto bolji nego lani, s igračima uglavnom iz domaće proizvodnje. Trener Splita Ivica Skelin za ovu je utakmicu na klupu posjeo mlade Gizdavčića i Šarića te na parket u vatru u prvoj petorci poslao mlađu gardu Vrankovića, Baju, Perasovića

Ako je prva četvrtina i pokazala malo neizvjesnosti, sve ostale minute tekle su u korist domaćina. Očita je bila razlika u kvaliteti, skok u obrani, realizacija. Gađali su domaći iz svih pozicija dobro, nisu gosti stizali na blok i na poluvremenu Split već vodi 59:31.

Drugo poluvrijeme bio je jači trening za Split u kojem domaći treneri koriste mlađe za veću minutažu i uigravanje. Posebno nam se svidio dvadesetogodišnji play Roko Gizdavčić koji je večeras zabio 19 koševa.

Najbolji skakač za Žute bio je Bajo (11) , dok se asistima istakao Perković (11). Split je u svim segmentima kosarkaške igre bio bolji pa i ne čudi ovako uvjerljiva pobjeda.

Konačan rezultat Split – Hermes Analitica 125:59.

Foto: Renato Pezzi

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij