hren

SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU
HRVATSKA na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Egiptu nakon dva kola ima pobjedu i remi. U petak je odigrala 29:29 protiv Japana, a u nedjelju je pobijedila Angolu 28:20. U utorak od 18 sati reprezentacija Line Červara igra protiv Katara za prvo mjesto u skupini, ali i važne bodove za nastavak turnira. 

Uoči te utakmice ostaje otvoreno i pitanje hoće li Hrvatska u drugi krug prenijeti bod iz utakmice protiv Japana ili dva iz ogleda s Angolom. O tome će odlučiti utakmica te dvije reprezentacije.

Za Hrvatsku je, jasno, daleko bolja opcija da Angola pobijedi jer bi onda u drugi krug Hrvatska potencijalno prenijela četiri boda, u slučaju da savlada Katar.

Hrvatska skupina C se u drugom krugu križa sa skupinom D iz koje nam stižu Danska i Argentina. Treći protivnik bit će bolji iz duela Bahreina i DR Konga.

Ako Hrvatska pobijedi Katar, u četvrtak bi već igrala protiv pobjednika susreta Bahreina i DR Konga, a onda u subotu bi se krenulo na Argentinu (u slučaju da ih Danci očekivano pobjede).

Sljedećeg ponedjeljka Hrvatska može potencijalno igrati protiv Danske. Prve dvije reprezentacije plasirale bi se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij