hren

BRAVOOO!!!
Iako je još tinejdžerica, već ostvaruje sjajne rezultate.
Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić ostvarila je prvu pobjedu u karijeri na utrkama za Europski kup, trijumfom na današnjem slalomu održanom u austrijskom Zell am Seeu.

Za 17-godišnju Zagrepčanku to je prvi uspon na postolje u Europskom kupu i odmah je dohvatila najviše mjesto na istoj stazi na kojoj je dan prije bila osma.

U utorak je sa startnim brojem 9 imala četvrto vrijeme prve vožnje, a za vodećom Talijankom Larom Della Meom zaostala je pola sekunde.

U drugoj je vožnji hrvatska reprezentativka ostvarila drugo vrijeme, što joj je u konačnici bilo dovoljno za uvjerljivu pobjedu s 59 stotinki prednosti pred Njemicom Lenom Duerr, pobjednicom slaloma održanog u ponedjeljak.

Prva i druga iz prve vožnje, Talijanka Della Mea i Šveđanka Wikstroem, nisu uspjele završiti drugu vožnju.

Duerr je ujedno jedina koja je uspjela za Ljutić zaostati manje od jedne sekunde, već trećeplasirana Šveđanka Liv Ceder zaostala je 1,08 sekundi.

Zrinka Ljutić sada je peta u redoslijedu slalomašica u Europskom kupu s 233 boda, a za vodećom Slovenkom Andrejom Slokar zaostaje za 232 boda. Ljutić je peta i ukupnom redoslijedu s 270 bodova, gdje je također vodeća Slokar s 465 bodova, koje je sve osvojila u slalomu.

Izvor: Gol.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij