hren

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je na peterce od SAD-a u pripremnoj utakmici za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre.

Susret je završio rezultatom 17:17 (5:5, 2:6, 4:3, 6:3), a nakon izvođenja peteraca ukupan rezultat je glasio 22:21 za SAD.

Najviše pogodaka u hrvatskoj reprezentaciji zabilježili su Loren Fatović, Ante Vukičević i Luka Bukić sa po tri gola, dok je Amerikance predvodio Maxwell Irving s pet golova.

“Objektivno naša obrana nije na nivou. No, pozitivno je što smo se i nakon 4-5 gola razlike uspjeli vratiti. Ipak, primiti ovoliko golova nije dobro. Vjerujem da ćemo utakmicu proanalizirati  te da će ovo sutra izgledati puno bolje,” kazao je Maro Joković.

“Atmosfera unutar reprezentacije je super. No mislim da obranu moramo dići na najveći mogući nivo kako bi u Rotterdamu uzeli vizu za Tokio. Smatram da smo dobro ušli u utakmicu no obrana nije funkcionirala već od prvog napada. Ipak, vjerujem da ćemo već sutra pokazati bolje lice. Nadam se našoj pobjedi i da ćemo s optimizmom otići u Rotterdam,” dodao je Loren Fatović.

“Barakude” danas imaju još jednu utakmicu s američkom reprezentacijom, koja će se također odigrati u 19 sati.

Izvor: Novi list


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij