hren

Hrvatski vaterpolisti svladali su reprezentaciju SAD-a 14:10 (5:2, 2:2, 3:3, 4:3).
Poraz hrvatskih vaterpolista od Amerikanaca u pripremnoj utakmiciTucak za HTV: Favoriti smo svoje grupeTucak okupio reprezentaciju uoči puta u Rotterdam

Bila je to druga službena prijateljska utakmica s reprezentacijom SAD-a s kojom hrvatski reprezentativci odrađuju posljednje pripreme pred odlazak u Nizozemsku, na kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre.

Ante Vukičević s četiri i Loren Fatović s tri gola bili su najefikasniji kod Hrvatske, dok su Maxwell Irving i Benjamin Stevenson postigli po tri gola za SAD.

- Danas smo puno bolje igrali, pogotovo u obrambenom dijelu. Jučerašnja utakmica nam je dobro došla kako bi uočili što još trebamo ispraviti. Još uvijek smo u trenažnom procesu, međutim jako je bitno i ovakve prijateljske utakmice pobijediti, a s tim stavom su danas zaigrali i igrači. Osim fizičke pripreme iznimno je bitna i glava, kako bi mirno otputovali u Rotterdam, rekao je Mile Smodlaka, pomoćni trener reprezentacije.

Hrvatska je tako uzvratila SAD-u za subotnji poraz nakon izvođenja peteraca.

Kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Tokiju održat će se od 14. do 21. veljače u Rotterdamu gdje će Barakude pokušati biti među tri najbolje momčadi koje će osigurati odlazak u Tokio.

Izvor: HRT


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij