"Do nove avanture, voli vas Dina", napisala je.
Uspješna splitska daljinska plivačica na svojoj Facebook stranici otkrila je svoje daljnje planove i ambicije za budućnost.

Kako je naglasila, najveći joj je cilj završiti sportski projekt “Ocean 7” preplivavanja od kojih su joj ostala još samo tri.

Također, plan joj je i nastaviti školovanje koje je započela.

Evo što je napisala:

“Planovi i ambicije za budućnost?

Za sad mi je cilj završiti Ocean 7 preplivavanja od kojih su mi ostala još 3, ali i završiti sve započete projekte na svim poljima (doktorat, specijalistički studij…), a onda kao i inače nastavit ciljat malo iznad vlastitih mogućnosti i izborit se za ostvarenje istih”, napisala je na svojoj Facebook stranici daljinska plivačica Dina Levačić.

U nastavku se srdačno zahvalila brojnim prijateljima, pratiteljima i sponzorima.

“Moram zahvalit mom generalnom sponzoru Pevexu što me podržava u svim mojim projektima, hvala Speedo Hrvatska koji se brine da uvijek imam dovoljno opreme u ruksaku, ladicama, ormaru, veliko hvala mom partneru Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je prepoznala moj rad, hvala Gradu Solinu koji je uz mene od samih početaka, hvala Gradu Splitu na podršci, hvala mom matičnom Klubu daljinskog plivanja Split, a ponajviše HVALA svima vama na silnim porukama podrške koje daju dodatnu snagu i motivaciju.

“Do nove avanture, voli vas Dina”, zaključila je Levačić.

Foto: facebook
Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij