Od 21. do 29. kolovoza 2021. na otvorenom bazenu Crnica u Šibeniku održava se LEN žensko europsko juniorsko vaterpolsko prvenstvo na kojem će nastupiti čak 19 europskih država.
“Barakudice” – kako od milja zovemo našu žensku vaterpolsku vrstu su u skupini C, zajedno s reprezentacijom Rusije, Njemačke, Rumunjske i Malte. Razigravanje po skupinama trajat će do 25. kolovoza, kada kreće knock-out dio natjecanja.

Ženska juniorska reprezentacija već će prvog dana u 19:30 sati uskočiti u bazen i to protic reprezentacije Malte nakon čega im slijede još tri utakmice u skupinama.

Raspored utakmica ženske juniorske reprezentacije Hrvatske:
1. kolo – 21.08.: Hrvatska – Malta – 19.30h

kolo – 22.08.: Rusija – Hrvatska – 19.30hkolo – 23.08.: slobodnekolo – 23.08.: Hrvatska – Njemačka – 19.30hkolo – 24.08.: Rumunjska – Hrvatska – 19.30h

  Foto: Hrvatski vaterpolo savez / Facebook

  Sve rezultate moći ćete pratiti na službenoj stranici LEN-a (europske federacije plivačkih sportova).

  – Cure vrijedno treniraju i igraju. Pri desetak dana, jedan centar nam se ozlijedio, no ozljedu vrlo dobro saniramo, te se nadamo da će biti spremna za početak Europskog. Nakon 2 godine cijeli stožer, ali i cure, jedva čekaju prvu utakmicu s Maltom te da prvenstvo napokon krene i da djevojke pokažu kako igraju – izjavila je izbornica ženske juniorske vaterpolske reprezentacije Hrvatske, Mia Šimunić.

  Gledatelji su pozvani da bodre barakudice s tribina bazena na Crnici. Ulaz je slobodan za sve s odgovarajućim potvrdama vezanim uz trenutnu epidemiološku situaciju, a to su: valjan EU digitalni COVID certifikat, dokaz o ili brzi antigenski test ne stariji od 24 sata.

  Ulaznica se ne naplaćuje, ali je broj mjesta ograničen.

  Za sve pratitelje koji nisu u mogućnosti doći u Šibenik, prijenos uživo biti će organizirat putem internet LEN TV-a.

  Izvor: Morski.hr


  KOMENTARI:
  (Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

  GLOMAZNI OTPAD
  Raspored kontejnera za glomazni otpad
  PRIJAVI DEPONIJ
  Prijavi ilegalni deponij