Dva Dinamova ofenzivca ostala su bez učinka u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka.
Igrači Dinama bili su svjesni težine poraza u prvoj utakmici play-offa Lige prvakaMoldavski Šerif ih je deklasirao s 3:0 i tijekom svih 90 minuta bio dominantniji suparnik.

"Jako teška utakmica, mogu slobodno reći da je zasluženo bilo 3:0. Nismo bili pravi, nismo bili na nivou, nedostajalo je svega, borbe, duela… Ne možemo ovako igrati u današnjem nogometu, neka nam ovo bude škola", poručio je Lovro Majer u izjavi za Arenusport.

"Najbitnija je ta druga lopta, da ju uzmeš, a u ovoj utakmici je svaka takva bila njihova. Hvala Bogu, ako ćemo biti na nivou, dati sve od sebe i ići onako kako su oni danas išli, možemo ih proći", uvjeren je Majer.

Mislav Oršić ovako je rezonirao dvoboj:

"Mislim da je ovo najgora utakmica Dinama otkad sam ja ovdje, ne znam što bih rekao, nemam riječi. Ništa nije išlo, od početka utakmice smo sve duele gubili, na kraju je još i dobro prošlo što je bilo samo 3:0. Sve pohvale njima, ali mislim da smo prije svega mi u ovoj utakmici podbacili. Moramo pogledati sami sebe u oči, morat ćemo napraviti u Maksimiru još jedno čudo i nadam se da ćemo uspjeti."

Kratak, ali vrlo konkretan bio je Luka Ivanušec:

"Morat ćemo napraviti ozbiljan razgovor u svlačionici, ponovno postati ekipa. Ovo je bio jedan jako dobar šamar koji nam je trebao, sad se moramo regrupirati i izvući pouku iz ovog."

Izvor: Gol.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij