hren
 
Donjokaštelanski trećeligaš Val započeo je pripreme bez većih igračkih potresa koji su svakodnevica u Trećoj ligi. Val su napustili vratar Vidić (Uskok), Goreta (Njemačka), te Marin Oštrić i Ljubić. Trener Željko Škopljanac svakodnevno ima na raspolaganju 30-ak igrača koji će konkurirati za prvu jedanaestoricu.

Raduje povratak Radića (Njemačka), te Denića i Plazonića. Seniorsko krštenje dobit će nadareni juniori Čubrilo, Jakovljević, Grbeša, Komar, Glibušić, Petrušić, Bo-gić i Miletić. (jt)

Nogometaši GOŠK Adriachema iz Kaštel Gomilice otputovali su na kraće pripreme na Kupres u BiH. Trener Ivica Alajbeg poveo je 22 nogometaša s kojima će trenirati i odigrati više utakmica s domaćim klubovima.
Većih igračkih promjena u GOSK-u nema, prije je otišao Mate Eterović u slovenskog prvoligaša Maribora, da se podsjetimo postigao je gol protiv Hajduka, a bio je i dvostruki strijelac protiv beogradske Zvezde. Za novi klub Eterović predstavlja veliko pojačanje. Datnir Klinčić napustio je GOŠK i otišao je u prvoligaša Posušje u BiH. (mmo)

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • i.k (Gost)

  eterovic je odlican ..i sad su mu se otvorila napokon prava vrata..malo je odvojen od svih svojih najdrazih ..mame , brata, cure ..al izgurat ce i uspit u svemu , jer je momak stvarno uporan i pravi ...

  oko 15 godina prije
 • mj (Gost)

  mate eterović zvani ČEPELA

  oko 14 godina prije
 • angela smoljo (Gost)

  oko 14 godina prije
 • angela smoljo (Gost)

  zadržite škopljanca sto vise,on je jedan od najperspektivnijih mladih ljudi u kastelima.[B]radoholicar je [/B][I]i djeci posvecuje puno paznje[/I] :)

  oko 14 godina prije
 • darko (Gost)

  mate odlican si samo tako nastavi

  oko 13 godina prije
 • haber (Gost)

  :grin ČEPELA JE ZAKON...... VIDI SE DA MI JE RODJAK

  oko 12 godina prije
 • mare (Gost)

  MATE sada igra u Nafti iz Lendave i najbolji je njihov strelac sa 8. pogodaka. Mate je najbolji.

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul