hren
 
U nedjelju 11.9.2005. RK "Adriachem" iz Kaštela ugostio je ekipe "Hrvatski dragovoljac" iz Dugog Rata i "Kamičak" iz Sinja, te je u gradskoj dvorani u Kaštel Starom odigran mini pripremni turnir koji je dobrodošao svim ekipama budući da sezona 2005/2006 počinje za dva tjedna. Najspremnijom se pokazala ekipa "Dragovoljca" koja je ostvarila 2 pobjede iz 2 utakmice te zasluženo osvojila prvo mjesto.

Prvu utakmicu na turniru odigrali su dugoraćani i kaštelani. Susret tih dviju ekipa obično završava s mnogo postignutih pogodaka pa je tako bilo i ovaj put put ...


RK ADRIACHEM – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 28:33 (11:17)

Prvu utakmicu na turniru odigrali su dugoraćani i kaštelani. Susret tih dviju ekipa obično završava s mnogo postignutih pogodaka pa je tako bilo i ovaj put put. Utakmica je počela vrlo efikasno s obje strane. S jedne strane su Vojnović i Stipičić parali mrežu Kaštelana, dok je s druge strane nerješiva zagonetka bio Musulin koji je odlično proigravao pivota, što bi rezultiralo pogotkom ili sedmercem (u većini slučajeva), tako da je u korist domaćih dosuđeno čak 11 sedmeraca.

Dugoraćani su znali da će imati kontrolu nad utakmicom jedino ako uspiju zaustaviti proigravanja na crtu tj. na pivota. I upravo se to i dogodilo. Obrana je postala čvrsta i pokretljiva, Čulić i Budimir su zgusnuli sredinu obrane tako da se na odmor odlazi s rezultatom 17:11 za ekipu Dragovoljca.

U drugo poluvrijeme Dugoraćani ulaze još bolje te predvođeni raspucanim Vojnovićem povećavaju prednost na +10. Već tada se znao pobjednik pa su priliku za igru dobili i kadeti koji su dobro obavili svoj posao.

Treba naglasiti i vrlo dobru igru inspiriranog Pavića koji je pred kraj utakmice atraktivnim potezima (gol iz piruete…) zabavljao klupu Hrvatskog Dragovoljca. ''Ovo je zbog Grubija''!

Utakmica je završila rezultatom 33:28 za Hr. Dragovoljac.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij