JOŠKO NOVOVIĆ – NOVE
U ponedjeljak su odigrane preostale dvije utakmice četvrt-finala u kojima su postignuti slijedeći rezultati:

Skela Brodosplit – Torcida Gomilica 4:3
Fast Food Pajo – Autodijelovi Kelić   6:1

 Iako je ekipa Torcide furioznim početkom došla do prednosti od tri gola na poluvremenu, iskustvo Skele i uigranost ekipe dolazi do izražaja u drugom dijelu te u potpunosti preokreću rezultat u svoju korist i time se plasiraju u polu-finale turnira.

U drugoj utakmici je pitanje pobjednika vrlo brzo riješeno te su Subotić, Goreta, Znaor i ostali odmah pokazali da su favoriti za osvajanje turnira.

Večeras je na programu polufinale u kojem se sastaju:

22:15h Skela Brodosplit – Konoba Tomić Brač
23:15h Fast Food Pajo – IS Deutsche

 Što reći u najavi za večerašnje utakmice, možda je bolje nabrojati neka od imena igrača koji nastupaju i koji su sami sebi pozivnica, a koji su svi sadašnji ili bivši reprezentativci Hrvatske: Laura,  Stojkić, Subotić, Znaor,  Bogdanović, Babić…itd.

S posebnim zadovoljstvom možemo najavit večeras i nastup našeg najboljeg reprezentativca i strijelca s ovogodišnjeg prvenstva Europe u futsalu koje se održalo u Hrvatskoj Dario Marinović, a koji nastupa za ekipu Konoba Tomić!

Utakmice finala ovogodišnjeg turnira će se održati u petak i to u terminima 20:30h utakmica za treće mjesto, a u 22:00h Utakmica za pobjednika ovogodišnjeg turnira!


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara