Croatian English French German Italian Spanish

 

Stigli smo eto do samog kraja još jednog turnira u Gomilici te nam preostaje samo onaj najsvečaniji i najzanimljiviji trenutak, proglašenje pobjednika ovogodišnjeg turnira. Pobjedama u polu-finalima održanima u srijedu pravo na borbu za prvo mjesto i nagradu su dobile ekipe "IS Deutsche" i "Skela Brodosplit".

Rezltati polufinalnih utakmica:

Skela Brodosplit - Konoba Tomić Brač 5:1

Fast Food Pajo - IS Deutsche 0:3

Iako su obje poražene momčadi u svojim sastavima imala mnoga poznata imena iz svijeta futsala opet se pokazalo da to nije garancija pobjede kada se igra 5+1. Pobjednici su iskusne ekipe koje zajedno igraju već dugi niz godina te su svojim znanjem, borbom i zalaganjem uspjele pobijediti i time nam prirediti reprizu prošlogodišnjeg finala!

Samo finale je na rasporedu večeras u 21:45, a uvertira u centralni događaj je utakmica za 3.mjesto koja će početi u 20:15, a sastaju se Fast Food Pajo i Konoba Tomić Brač.
Ne sumnjamo da će obje ekipe dati sve od sebe kako bi ispravile negativan dojam iz polu-finala i pokušati osvojiti 3. mjesto.

Sigurni smo ako odaberete večeras doći na ŠC "Jure Bakotić" kako nećetepogriješiti, a uvjereni smo i da će te otići kući zadovoljni viđenim.Komentari (1)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_9124
A di nam je gradonačelnik...njega ovo ne zanima....uostalom njega ništa ne zanima...
Gost_2215
9234 ne sta nema ko nego oni koji su tu i neznaju kuvat. Nije potriba da iko ista zna i da radi. Sad imamo pucke kuzine, socijalne buti...
Gost_9234
3276..ej.. pomalo..mi smo..struke i zanata..uvik imali..i imat cemo..valjda je to genetski..ili sta..vrag ce ga znat..
Gost_9234
bravare..vrati se doma..ali..nema ti ko..nista vise skuvat..moras sam..