Stigli smo eto do samog kraja još jednog turnira u Gomilici te nam preostaje samo onaj najsvečaniji i najzanimljiviji trenutak, proglašenje pobjednika ovogodišnjeg turnira. Pobjedama u polu-finalima održanima u srijedu pravo na borbu za prvo mjesto i nagradu su dobile ekipe "IS Deutsche" i "Skela Brodosplit".

Rezltati polufinalnih utakmica:

Skela Brodosplit - Konoba Tomić Brač 5:1

Fast Food Pajo - IS Deutsche 0:3

Iako su obje poražene momčadi u svojim sastavima imala mnoga poznata imena iz svijeta futsala opet se pokazalo da to nije garancija pobjede kada se igra 5+1. Pobjednici su iskusne ekipe koje zajedno igraju već dugi niz godina te su svojim znanjem, borbom i zalaganjem uspjele pobijediti i time nam prirediti reprizu prošlogodišnjeg finala!

Samo finale je na rasporedu večeras u 21:45, a uvertira u centralni događaj je utakmica za 3.mjesto koja će početi u 20:15, a sastaju se Fast Food Pajo i Konoba Tomić Brač.
Ne sumnjamo da će obje ekipe dati sve od sebe kako bi ispravile negativan dojam iz polu-finala i pokušati osvojiti 3. mjesto.

Sigurni smo ako odaberete večeras doći na ŠC "Jure Bakotić" kako nećetepogriješiti, a uvjereni smo i da će te otići kući zadovoljni viđenim.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_8214)

    IS Deutsche osvoija zasluženo!

    oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara