hren
 

Nakon dvotjedne pauze, kaštelanski malonogometaši vratili su se na parket dvorane u Kaštel Starom utakmicama 5. kola u obje lige. Kod prvoligaša favoriti su za sada dosta uvjerljivi, tu prvenstveno mislimo na Torcidu Trial i Dvd Kaštela koji su u ovom kolu zabilježili visoke pobjede nad Zračnom Lukom i Dvd Solinom.

Dok su u pobjedi Torcide svojim pogocima obol dali skoro svi igrači, kod donjokaštelanskih vatrogasaca naročito su se svojom efikasnošću istakli Čeko (4) i Pavičić (3).

U derbiju kola susrela su se dva zadnja prvaka, MNK Ljubitovica (ex. Banovina) i Blanja koji su odigrali jako dobru utakmicu sa dosta izglednih prilika s obje strane. Konačan rezultat ostvaren je još u prvom poluvremenu, strijelac oba pogotka za Ljubitovicu bio je Bešlić.

Vrijednu pobjedu kojom su se pridružili vrhu tablice ubilježili su momci iz ekipe CB ‘Faraon’ dok su prvu pobjedu nakon dosta vremena ostvarili Štafilićani protiv ovog puta neraspoloženih Trogirana iz ekipe Pizzeria ‘Coccolo’. S tri pogotka istakao se Radman dok su po jedan pogodak postigli preostali njegovi suigrači Deanković, Vuletin, Baran i Šustić.

S dobrim igrama nastavila je i Mladež Hdz-a koja je s po dva pogotka Mijatovića I Jurasa bila bolja od Nippera koji za sada ostaje jedina ekipa bez osvojenog boda.

Postigavši dva pogotka protiv Blanje M. Bešlić (MNK Ljubitovica) ostao je s 11 postignutih pogodaka i dalje vodeći strijelac dok je na drugo mjesto liste strijelaca s pogotkom manje izbio I. Čeko (Dvd Kaštela) postigavši četiri pogodaka protiv Solinjana.

2. LIGA

I u drugoj ligi igrano je peto kolo. Do ovog kola vodeća Optima posrnula je protiv raspoložene Žrnovnice. Iako su vodili s 3:1 u 17. minuti, boljom igrom u drugom poluvremenu momci iz Žrnovnice preokrenuli su rezultat u svoju korist a naročito se istakao mladi Jure Bartulić postigavši četiri pogotka.

Kiks Optime s novim pobjedama dobro su iskoristili Blatari i Marina Kaštela. Posebno treba istaknuti    preokret i pobjedu Blatara koji su 2 minute i 10 sekundi do kraja utakmice gubili od CB ‘Samson’ s 4:1. Pogodak Lučića kao da je unio nervozu u redove igrača CB ‘Samson’ koji su posljednje dvije minute odigrali obezglavljeno, gledajući kako protivnički igrači mirno postižu pogodak za pogotkom i dolaze do nove pobjede vrijedne vodeče pozicije na tablici.

Marina Kaštela zabilježila je novu pobjedu te zadržala priključak s vodećim ekipama. Međutim njihova pobjeda protiv MNK Marine ostvarena je s mnogo više truda nego što je to njihov voditelj Zekić očekivao, naime otpor neugodnih marinaca slomili su tek u posljednjoj četvrtini utakmice.

Gomiličani su se isto tako morali namučiti kako bi pobjedili ekipu Mulina-Poljica dok su prvu pobjedu nakon tri remija ubilježili igrači CB ‘Prva liga’ iz Sv. Kaja pobjedivši ekipu Donjeg Dolca koji I dalje ostaju jedina ekipa bez osvojenog boda.

Na listi strijelaca sa po 8 pogodaka vode P. Karanušić (Blatari), M. Krešo (Marina Kaštela) te Jure Bartulić (Žrnovnica).

slobodna  ekipa:   PRIBUDE

 


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost_9109)

  Jeli točno da su Buzov i Akrapović otišli iz Vala u Metković?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8677)

  čeko dijamante

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2164)

  bravo stafilic

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3176)

  Golman Buzov iz Val-a otišao u Neretvu. Odrišija Jambo kesu.<br />Navodno je otišao i Igor Lozo. <br />Dobro su bili došli, a otišli su navodno na bolje jasle. Hvala in i naka in je sa srićom.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9197)

  Otišao je vratar Buzov u Neretvu. Ok. Jeli točno da odlazi Buzov poduzetnik i trener Akrapović u Neretvu?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1821)

  u nedjelju:<br />MNK Ljubitovica(Banovina) - DVD Kaštela u 20:40

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7180)

  CB "SAMSON"

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4119)

  Neka idu obadva iz Vala. Bili smo bez njih blizu 100 godina, pa je Val osta živ. Val je naš klub i neka u njemu igraju dica od ljudi koji u Kaštelima plačaju porez!!

  oko 7 godina prije
 • smush parker (Gost_4414)

  Kad se vepar vraća za stafilic, pati im igra bez njegove bicikle

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij