hren
 

TRADICIONALNI PRIJEM
Kaštelanske kategorizirane sportaše u petak je ugostio kaštelanski gradonačelnik Ivan Udovičić sa zamjenicima Zoranom Bonacinom i Milijem Novakom te pročelnicom Sandrom Zokić kao i predsjednik ZŠU Mirko Parčina sa suradnicima.

Na ovom tradicionalnom prijemu povodom Dana grada, Parčina je mladim sportašima uputio riječi zahvale za uspješnu promociju Kaštela.

- Upravo ste vi ponos našega grada na brojnim natjecanjima diljem Hrvatske i šire, bilo da se radi o sportašima koji nastupaju pojedinačno ili u ekipnim sportovima. Doći do titule kategoriziranog sportaša nije nimalo jednostavno, a do toga ste svi vi došli zahvaljujući uloženom trudu i odricanju – kazao je Parčina, posebno zahvalivši Gradu na financijskom pračenju potreba u sportu.

- Kao što to priliči i ove smo organizirali prijem naših kategoriziranih sportaša, koji su slika našeg grada te Kaštela promoviraju kod nas i izvan granica države. Grad iz proračuna za sport izdvaja oko 5 milijuna kuna, čime pokušavamo ostati na razini prošlih godina, unatoč problemima. Znamo da to nije dovoljno, ali je situacija takva i morate se s tim zadovoljiti, no svi se nadamo boljem – poručio je Udovičić.

Ovom prilikom Mirko Parčina pročitao je imena i posebno zahvalio 27-ero kategoriziranih sportaša, kao i 20-ero sportaša koji su u prošloj godini ostvarili vrhunske rezultate.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_8139)

  Ni sportu nije smanjeno, ostalo je na 5 milijuna kuna. Još nam Gradonačelnik nije uspija objasnit po kojem je modelu uspija uštedit 7 milijuna kuna ako nije nikome smanjeno a prihodi grada se nisu povećali?

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8241)

  di su veslači na slikama i kojim se sportom bavi 2 sliva malo mi je star

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1188)

  Izgleda da su veslači sportaši drugog reda za grad Kaštela.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8241)

  imamo veslače koji su bolji od Gusara ,među najboljima u Hrvatskoj.
  objavite popis ovih sportaša sa njihovim rezultatima

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4176)

  Čestitke svim našim sportašima. To su rezultati njihova truda i rada.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5152)

  Opet je sve izlobirano...krnjeval...

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2193)

  bravo judo klub kaštela! (najzgodniji):D

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1180)

  nadam se..da ne vidite..sta ja vidim..a to su..zabrinuta i utucena lica..mladi ljudi sportasa..naspram..umjetnickih..osmijeha seoskih politicara..posli "ispaljena vica"..hebote..sj.crorea..ha..ha..ha..

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij