hren
 

7. KUP KAŠTELA
Ove nedjelje, u moru Kaštelanskog zaljeva, održao se 7. Kup  Kaštela u sportskom ribolovu, kojeg je organizirao Klub sportskog ribolova Nebojsija, a najsretniji I najspretniji ovog su puta bili članovi ekipe domaćina, Nebojsija 1, koju su činili Mario kapov, brigita kapov i Toni Kapov.

Ovom trojcu pobjedu je donijelo 5.790 bodova ulovljene ribe, dok su drugoplasirani Mate Kolak, Miroslav kasalo i Mislav Karanušić, članovi ekipe nebojsija 4, ulovili tek 80 bodova manje. Trećeplasirana na ovom natjecanju bila je ekipa Spinuta Darko Dvornik, Ante Deanković i Josip Matas, kojima je vaga pokazala 3.510 bodova za ulov.

Osim  četiri ekipe Nebojsije te ekipe Spinuta, na natjecanju su sudjelovali i članovi klubova Arbun, Split, Tribunj, Ramova, Giričić i Poljud.

Inače, na natjecanju su sportski ribolovci lovili štapom, a svaku od ekipa sačinjavali su dva seniora i jedan junior ili jedna seniorka.

Na vaganje se nije donosio cijeli ulov, već 20 najvećih riba, dok se ostalo vratilo u more. Bodovanje se vršilo po sistemu da se za oboritu ribu dodjeljuju 2 boda po gramu, a za ostalu jedan bod po gramu.

Foto: blog.dnevnik.hr/nebojsija


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_9090)

    e prijatejice pozdrav iz novog tebi i tvojin šampionima...

    oko 6 godina prije
  • (Gost_2180)

    čestitan

    oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij