UTAKMICE 2. KOLA
Na tradicionalnom lukšićkom turniru na male branke prva tri dana ovog tjedna započelo se s utakmicama 2. kola. Tribine pokraj lukšićke crkve danas će biti prazne, jer se igra europska utakmica Hajduka i Dnipra, a turnir će se nastaviti u petak, kada se završavaju utakmice 2. kola. Aktualne rezultate i raspored utakmica pratite na SEMAFORU….

Prva utakmica veterana

U prvoj utakmici u kojoj su se sučelile ekipe Nula+ i Jabulani, braća Tuta i Toni Barišić ipak nisu uspjeli obaviti zadatak, pa u treće kolo prolazi ekipa Nula+ na krilima Matije Simunića i Tomislava Lozića. Druga utakmica je ponudila rovosku bitku sa samo 5 postignutih golova u 40 minuta igre. Na kraju je slavila ekipa Restoran Ino nad ekipom Fast food Big Mama rezultatom 3:2, a istakli su se Ivišić, Balić i Tomasović. Zatim je uslijedila prva utakmica između veterana Markom/Biliškov nekretnine protiv Kaštel Štafilića. Od samog su početka veterani iz ekipe Markom/Biliškov nekretnine na čelu s Hrvojem Malešom i Ivanom Botićem-Prdom preuzeli inicijativu i utakmicu priveli u svoju korist rezultatom 7:3.

Nakon utakmice veterana Građevinski obrt G-5 pobijedio je friške osvajače Splita 3 ekipu C.B. Argentina rezultatom 8:5 uz odličnu igru Dina Bašića, ali vrijedi spomenuti i Hrvoja Pelivana Pelu, dok je Mate Delić idejni vođa ove ekipe. U zadnjoj utakmici je još jedna lukšićka ekipa tražila prolaz dalje. Ispostavilo se da je Perakrna Vučević tvrd protivnik koji je lukšićku mladost okupljenu u ekipu Inter KL držao u neizvjesnosti do samog kraja utakmice. Inter KL je prošao zahvaljujući izborenom penalu u zadnjim sekundama utakmice kojega je rutinirano izveo i svoju ekipu odveo u treće kolo Kristijan Bartolović.

Sve zanimljivije

Prvi susret u utorak bio je izmešu Zekić i plaćenici i Uzgoj školjaka Katić, u kojoj smo gledali napetu utakmicu kvalitetnih ekipa. Na kraju su slavili školjkaši, boljim izvođenjem penala rezultatom 9:8, a istakao se Mladen Rožić. U drugoj utakmici susrele su se ekipe Konoba Intrada i Bare i plaćenici. No, suprotno svim očekivanjima, gledali smo miroljubivo prvo poluvrijeme. Drugo je poluvrijeme ponudilo malo atraktivniju igru što je rezultiralo i golovima – završilo je 3:3 pa smo gledali penale u kojima je bila uspješnija plaćenika tako da su se plasirali dalje rezultatom 4:5, a vidljiva je sve veća sigurnost Joška Brnabića na branci.

U jako dobroj utakmici veterana, s žestokim tempom, slavila je ekipa Žilavka rezultatom 3:7. Za stare pase su igrali živuće legende: Živko Konsa, Anđelko Strize, Ivica Grgić, Miro Abaza i Stipe Kelić, dok su boje Žilavke branili kapetan-voditelj-sponzor-tata Jovo Galić, uz svesrdnu pomoć vječnog dječaka Dalibora Mikasa i jednog od najboljih igrača u povijesti malog baluna Denisa Ninčevića-Nine, dok je Ivica Osibov Riba sve to mirno pratio s klupe čekajući mlađeg protivnika. U utakmici između C.B.

Brokva i Moderator, bolji su bili Lukšićani , možda i zbog toga jer je najbolji igrač Moderatora Hrvoje Ćota zaradio crveni karton i tako im olakšao posao. C.B. Brokvu treba pohvaliti za fair play. Zadnja utakmica je ponudila možda i najbolji nogomet ovoga dana. Susrele su se ekipe C.B. Padre 1 i Catenaccio 1. Iako rezultat možda tako ne sugerira, ekipa C.B. Padre 1 se podosta namučila dok je došla do konačnog rezultata od 7:4. Treba istaknuti da se pri kraju utakmice u strijelce ipak nije uspio upisati Berislav Šiško – Berto  koji je imao dvije veoma izgledne prilike.

Prva utakmica pa golijada

Prva utakmica u srijedu ponudila je golijadu kakva se rijetko vidjela u drugom kolu. U susretu C.B. Twister i C.B. Corte, slavila je lukšićka ekipa visokim rezultatom od 10:4. Ekipi C.B. Corte nije mnogo pomogao ni dosadašnji najbolji strijelac turnira Jure Mišerda. U C.B. Twister moramo izdvojiti Joška Sunaru koji je također zabio četiri pogotka na ovoj utakmici.. U treći krug je prošla i ekipa C.B. Brokva Vlačine pobijedivši ekipu Krempij rezultatom 5:2 ponajviše na krilima Domagoja Baraća.

Nakon toga je uslijedila utakmica veterana u kojoj su se susrele ekipe Nipper i Tovari. Slavila je ekipa Nipper predvođena Igorom Lemom rezultatom 8:4. Pretposljednja utakmica je danas ipak najviše obilovala dobrim proigravanjima i golovima. Za to se prvenstveno pobrinuo Marko Plazonić koji je ubacio pet pogodaka za pobjedu ekipe Klesarstvo DIMM Gotovac nad ekipom Nipper/ Fast food Medeni konačnim rezultatom 7:3. Zadnja utakmica bila je i najnapetija utakmica. U izjednačenoj utakmici slavila je ekipa C.B. Nada Petrol pomalo bizarnim pogotkom. U posljednjoj sekundi Neno Lukin je blokirao jedan šut i lopta se sretno po njega i njegovu ekipu odbila u mrežu Marine kaštela 3 i utakmica je završila rezultatom 3:4.


KOMENTARI:

Stari Komentari (21)

 • (Gost_3182)

  Ajmoooooo

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8756)

  A di........

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9164)

  Maleš i Paci nisu veterani toliko o veteranima

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5224)

  eto ti si:D:D:D

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5172)

  Paci je 78.godište, a Maleš 79. u 3.misec...znači vetreani su!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4217)

  sudac usra utakmicu. Ribi je triba dat crveni karton, penala nije bilo a kod gola sudac je svira sto znaci prekid, tj. nema gola !

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4217)

  Sta trule i okac imaju radit na igralistu kad je bia prekid?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7754)

  Turnir se pretvara u totalno sranje,pojedinci si daju za pravo puno toga,tko je taj koji moze prekinit utakmicu na 10 min jer se raspravlja sa sucem,to je siguno veliki poznavatelj nogometa

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4122)

  Odgovara: # 346930

  moj goste 4217, i ti si vrli poznavatelj baluna... govoris da je triba ribi dat crveni a da penala nije bilo. pa sam si reka ako nije bilo penala zasto bi riba dobia crveni? to sta je riba reagira na njegovu gresku sasvin je normalno, ako moze tarzan livaja imat vec minutazu na terenu od ante marina ili boze limitiranoga onda i riba moze namistit branku di ga je volja. neka domazet bude bogu zahvalan sta nije osta bez zubi. sramota za organizatora koji angazira suce koji nisu u stanju sudit utakmicu koja je napetija. bice bi nini livaja drza predike, kako da nebi.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7110)

  gost 4122. po tebi riba moze vozit branke po terenu di ga je volja kad sudac falije na njegovu stetu??! a zasto trener onda ne moze prigovarat kod gola di je sudac vec svira tj. prikinia akciju. Imali su 5-3 i 4 kornera, sami su krivi za poraz

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8118)

  Odgovara: # 347027

  turnir je ruglo i svak radi sta ga je volja tako da i riba moze sta oce, to sta ne volite covika i sta ste ljubomorni jer je igracina sta van tu ko moze osim da se zadovoljite kad takav izgubi od lakrdijasa. zna se kakva su kastela i niko ne moze izlicit bolesno selo i bolesne ljude... neka bare dogodine skupi 200 ekipa pa nek se mlatu ljudi svaki dan da se ima o cemu pricat

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7158)

  Goste 4122 stani u teren sa tim istim bozom limitiranim sta ga spominjes pa bi i ti posta limitiran momentalno.....

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7158)

  Kunac ima 2 zuta.... pametnome dosta....

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4102)

  Odgovara: # 347027

  dragi gostu 7110 o kojem ti treneru govoriš?????? Livaja niti je trener niti se vodija u zapisniku, on je jednostavno pijani kreten koji misli da je najpametniji na svitu. Da organizator ima muda triba je zvat policiju da ga goni ća!!!!!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4102)

  Odgovara: # 347037

  goste 7158 da si malo bolje pratija utakmicu onda bi zna da je prvi žuti dobija mateo, a ne kunac. a kunac je ima 1 žuti. Pametnome dosta.....

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8118)

  tako je goste 4102 mateo je srusia limitiranoga bozu i dobia zuti a kunac je kasnije dobia zuti

  oko 3 godina prije
 • gost12345 (Gost_7144)

  Gost_7158 na kojoj si ti utakmici bija i imaš li oči uopče??
  kaštela su jedan veliki kompleks koji se ne moze izlicit

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5154)

  turnir nikad bolji, a pojedince je vrlo tesko smirivat i to nema veze sa organizatorom i kvalitetom organizacije...
  Sudac nekad falije kao sto smo i sami vidjeli al protiv toga se ne moze!!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5154)

  gost 4217 je sve rekao!!!!!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3210)

  Turnir je fenomenalan i baš bi ga zato svi tili osvojit i podičit se time, pa je normalno da ima i tenzija, ali i ljubomornih...Za dobrin konjen se prašina diže...

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1026)

  ne znate vi sta je dobar turnir

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara