TREĆE KOLO LUKŠIĆKOG TURNIRA
Na tradicionalnom lukšićkom Turniru na male branke, utakmice su stigle do 3. kola, a zanimljive malobrankaške bravure umanjile su tek vremenske nepogode. Igralo se u subotu i utorak, jer se u nedjelju pauziralo zbog Hajdukove utakmice, a u ponedjeljak zbog nevremena. Rezultate možete pratiti na SEMAFORU…

Započele i polufinalne utakmice veterana

U subotu su odigrane prve utakmice 3. kola. U prvoj utakmici između ekipa C.B. Brokva i Mesnica Mrki 2, šampioni iz bivšeg Faraona pokazali su da ozbiljno misle i na ovom truniru. Pobjedili su kvalitetnu ekipu Mesnica Mrki 2 visokim rezultatom od 12:5 i tako istaknuli svoju kandidaturu za treće uzastopno osvajanje ovog turnira. U drugoj utakmici nismo vidjeli toliko golova, ali smo vidjeli podjednako kvalitetnu igru. Na krilima odličnog Hrvoja Maleša koji se s 3 nova gola popeo na vrh ljestvice strijelaca, ekipa Markom/Biliškov nekretnine svladala je splitsku ekipu Nula+ rezultatom 8:4 i  prošla u četvrt finale ovogodišnjeg turnira.

U polufinalnoj utakmici veterana gledali smo nastavak Malešove sjajne izvedbe koji je svoju ekipu u kategoriji veterana poveo u finale. U rezultatski neizvjesnoj utakmici između podjednako kvalitetnih ekipa Markom/Biliškov nekretnine i Nipper gledali smo nadmetanje Hrvoja Maleša i Josipa Lučića u postizanju golova. Na kraju je svaki za svoju ekipu ubacio po pet komada, a pobjednik je odlučen boljim izvođenjem penala. To je ovaj put bila ekipa Markom/Biliškov nekretnine koja je na kraju slavila rezultatom 11:9.


Ekipa Markom

U prvoj utakmici nastavka ove večeri, susrele su se ekipe C.B. Nada Petrol i Uzgoj školjaka Katić, a zahvaljujući odličnom Mladenu Rožiću dalje je prošla ekipa Uzgoj školjaka Rožić.. Zadnja utakmica je pokazala koliko utakmica može biti tvrda i teška kada se susretnu dvije jako kvalitetne ekipe. Utakmica između ekipa Klesarstvo DIMM Gotovac i C.B. Padre 1 završila je rezultatom 3:2. izvrsni Ante Radman je sa sva tri pogotka odveo svoju ekipu dalje.

U utorak  prava golijada

Prvi susret u utorak donio je duel mladosti i iskustva i to između ekipa Inter KL i C.B. Twister. Interovci na krilima Kristijana Bartolovića pružaju odličan otpor, ali iskusni momci iz Twistera ipak kažnjavaju sve greške, posebno Joško Sunara i Mate Muselin, za konačnih 4:7. U drugom susretu večeri između ekipa restoran Ino i C.B.Faraon KL, Inovci su poveli  3:1 na krilima Ivana Boke, ali tada zastaju i primaju 6 uzastopnih pogodaka i to po dva hat-tricka Josipa Buzova i Marka Turkovića.

Nakon toga na teren su u drugoj polufinalnoj utakmici, istrčali veterani Žilavke i Bare i plaćenici, a vidjeli smo jednosmjernu utakmicu u kojoj su Mikas, Riba, Gluić i Nina očitali propisnu lekciju Bari, Belu, Rabadanu, Šunjiću i Slavenu.

Četvrti susret večeri je trebao biti derbi i to između Bare i plaćenika i građevinskog obrta G-5, ali ništa od derbija, jer u pobjedi od 14:5 za G-5 smo vidjeli golijadu Hrvoja Pelivana Pele i Ante Gusića, koji su skupa zabili 10 golova i tako najavili da bi ove godine možda mogli i do kraja. Zadnji susret između C.B.Moak 1 i C.B.Brokva Vlačine pokvarila je lagana kišica na kojoj su se puno bolje našli Sućurani. Pod mudrim Ćokinim vodstvom, zrelim obranama Ivana Šunjića i rasnog golgetera Antonia Lipotića koji je postigao 4 gola, C.B.Moak 1 pobjedom od 7:2 ide u četvrtfinale.


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_3062)

  A, da ga je osvojit...guze bi da...zašto ideš tamo di ti je loše? Zato šta si ovisnik o turniru, a kad završi polako ćeš umirat...pa, zašto je teško priznat da ga voliš:p

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6176)

  niko nemože dobit velikog antu radmana šukera tri godine za redon,nitko

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8184)

  :p:p:p:p:p:p

  oko 3 godina prije
 • za gosta3062 (Gost_4113)

  Alo i..... ja sam ga vec osvojia pise ti na zidu od kuce

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9123)

  Turnir umisto da svake godine bude bolji i bolji.on svaku godinu sve vecu i vecu mrlju za sobom ostavlja
  Markom i Males do finala POSTENO.
  Bitno je imat lude na svojoj strani

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2200)

  MRSIKA 92

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara