hren
 

JOŠ USPJEHA KAŠTELANSKIH SPORTAŠA
Iako je dizanje utega sport koji je u Kaštelima na marginama zanimanja javnosti, uspjesi koje ostvaruju članovi kluba dizača utega Kaštela, nisu zanemarivi, kako u razvojnom i sportskom kontekstu tako i u promidžbi grada.

A na najljepši mogući način sport u Kaštelima polovinom listopada su na državnom prvenstvu za juniore i kadete u Vukovaru, promovirali Ivan Leskur, u kategoriji do 62 kg, koji je pobjednikom postao u konkurenciji juniora, te Marko Injić, koji se u kategoriji do 85 kg, okitio naslov pobjednika i među kadetima i među juniorima.

Marko Injić na nedavno održanom 1. Kupu Europske unije u Splitu, u kategoriji U17, osvojio je 5. mjesto, a kao članu ekipe hrvatske reprezentacije, pripala mu je i brončana medalja.

Osim Injića i Leskura, klub dizača utega Kaštela na nekoliko su natjecanja uspješno predstavljali i Domagoj Bogić, Ivan Tokić i Petar Šunjerga.

Ovog vikenda u Zagrebu

Kaštelanski dizači utega, Marko Injić, Ivan Leskur, Antonio Požgaj i Luka Carev, ovog vikenda nastupit će na seniorskom prvenstvu u Zagrebu, odakle se nadaju donijeti još dobrih rezultata. A da su momci spremni potvrdio nam je i trener Nino Nikolić.

Upisi u klub

Klub dizača utega Kaštela poziva sve zainteresirane za ovaj sport, bez obzira na dob i spol, da im se pridruže, a to mogu učiniti svakog radnog dana u vremenu od 17 do 20 sati, kada se održavaju treninzi, u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_9220)

  Bravo dizači!! Svaka čast!!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1095)

  U kakvom gradu žive,mladost nam je još i odlična!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4102)

  Čestitke Mladenu Bužančiću i Ninu Nikoliću, najzaslužnijima da ovaj prestižni olimpijski sport živi u našem gradu!

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara