hren
 

SEDAM NOSITELJA MEDALJA
Klub dizača utega Rječina 75 organiziao je Državno seniorsko prvenstvo u dizanju utega u Dražicama,  na kojem je nastupilo 35 dizačica i 70 dizača iz 11 hrvatskih klubova, među kojima i dizači utega KDU Kaštela, koji su osvojili ukupno sedam medalja.

Najbolji rezultat na ovom prvenstvu ostvario je Ivan Leskur, u kategoriji do 62 kg. Leskur je bio najbolji u trzaju i drugi u izbačaju, i to s istom podignutom težinom kao i prvoplasirani Solinjanin David Tomić, no odlučila je težina dizača. No, na kraju, u biatlonu, Leskur je ipak zauzeo prvo mjesto.

Ivan Marjanović u kategoriji do 85 kg bio je drugi i u trzaju i u izbačaju, kao i u ukupnom plasmanu, u kategoriji do 105 kg Nikša Torlak bio je treći u obje discipline i ukupno, kao i Antonio Požgaj u kategoriji poviše 105 kg.
U kategoriji do 94 kg Marko Injić bio je ukupno četvrti. Ivan Tokić, u kategoriji do 69 kg bio je sedmi i u izbačaju, trzaju i ukupno, kao i Petar Šunjerga u kategoriji do 85 kg.  Sa sedmim mjestom u biatlonu, na ovom se prvenstvu morao zadovoljiti Nikola de Micheli Vitturi u kategoriji do 105 kg.

Među dizačicama utega  Monika Begović ukupno je bila druga, s trećim mjestom u trzaju i drugim mjestom u izbačaju, u kategoriji do 63 kg. Do 75 kg nastupila je Anđela Lovrić i osvojila treće mjesto u obje discipline i konačno, dok je Ada Mulaosmanović u kategoriji do 69 kg,  bila četvrta u trzaju, treća u izbačaju te ukupno treća.
Nina Bandić u kategoriji do 75 kg ukupno je bila četvrta, kao i Ružica Gelo i Dea de Andrea Košta u kategoriji preko 75 kg. Ivona Buzov, također u kategoriji preko 75 kg, na kraju natjecanja zauzela je ukupno peto mjesto.

Dizači su nastupili pod trenerskim vodstvom Nina Nikolića.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_8553)

  Svaka cast Ivane

  oko 3 godina prije
 • (Gost_157)

  Bravo Ada i ostali!!!!

  oko 3 godina prije
 • caffebarafrika (Gost_3155)

  Bravo Nino i dico

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3243)

  Svaka cast,samo naprid

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara