BARE I PLAĆENICI NAJBOLJI MEĐU VETERANIMA
Tradicionalni lukšićki turnir na male branke došao je do kraja, a najboljima i ove se godine pokazala ekipa CB Faraon, upisavši svoju četvrtu titulu.

U velikom finalu CB Faraon bio je bolji od Mesnice Mrki, okončavši utakmicu rezultatom 6:3. Mesnica Mrki došla je u vodstvo golom Stipe Đirlića, a CB Faraon izjednačuje nakon pet kornera golom Tonija Kovačevića Kove iz penala. Na isti način Mesnica Mrki ponovo vodi golom Ivana Ćurkovića Žutog, a zatim Stipe Đirlić postiže gol za vodstvo  Mesara 3:1, koje je trajalo do desetak minuta prije kraja utakmice. I kad se već činilo da će Mesnica Mrki srušiti Faraon, pobjednički mentalitet najbolje momčadi malih branki dolazi do izražaja, pa kombinacijom Kovačević – Cvitanović - Đikić ekspresno smanjuju rezultat na 3:2 i ubacuju u višu brzinu i iz nekoliko lijepih akcija potpuno preokreću rezultat u svoju korist ponajviše na krilima Ante Đikića. Dvije minute prije kraja Žuti dobija drugi žuti karton pa do kraja susreta ostavlja svoju ekipu na puškomet Faraonu, koji to kažnjava i osvaja svoju četvrtu titulu.


Mesnice Mrki

Za CB Faraon igrali su Toni Kovačević Kova, Marko Turković, Ante Đikić, Božo Duvnjak, Špiro Kovačev, Ante Cvitanović, Ivan Ratković i Marko Latinčić. Voditelji su bili Ivan Bekavac i Hrvoje Katić.
Za Mesnicu Mrki nastupili su Stipe Đirlić, Hrvoje Pelivan Pele, Hrvoje Roso, Jozo Božinović, Ivan Ćurković Žuti, Branko Čubrilo Mrvica i Mateo Bašić, a voditelj je bio Miro Penić.

U borbi za treće mjesto ekipa CB Twister bila je bolja od Jabulana, pobijedivši rezultatom 14:10, od čega je čak devet golova postigao Joke Sunara i tako postao najbolji strijelac turnira.
Za trećeplasirani CB Twister nastupili su Špiro Grgić, Mate Muselin, Anton Grgantov Okac, Hrvoje Romić i Robert Pavičić Švabo, a voditelj je bio Anton Grgantov Okac.
Četvrtoplasiranu ekipu Jabulani činili su Niko Tuta, Ivica Tuta, Ivan Šunjić, Dino Grubišić, Toni Barišić i Filip Perković, s voditeljem Antom Perišićem.

Veteranski dio

U finalnoj utakmici veteranskog dijela turnira susrele su se lukšićke ekipe Bare i plaćenici i Tovari.
Bare i plaćenici pobijedili su rezultatom 12:5, čime su osvojili svoju treću veteransku titulu.
Bare i plaćenici igrali su u sastavu Ivan Rabadan, Slaven Patrlj, Neno Blažević, Mate Delić i Nebojša Omašić Bare koji je ujedno i voditelj ekipe.
Za Tovare su igrali Boško Tomaš, Željko Rogulj, Pave Luketin, Matko Zokić i Danijel Tomaš Ferki koji je ujedno i voditelj ekipe.


CB Twister

Dodjela nagrada

Između utakmica održano je pucanje penala  na koje se prijavilo 40-ak sudionika. U pripetavanju s gola na gol, s tri točna pogotka Bare osvaja nagradu i vodi svoje plaćenike na Fish picnic na otok Šoltu, zahvaljujući sponzoru Ivici Čavki.

Nagradu za 4. mjesto ekipi Jabulani kao i najboljem strijelcu Jošku Sunari, koji je postigao 19 golova te najboljem igraču Marku Turkoviću Turkiju uručio je glavni organizator turnira Nebojša Omašić Bare. Nagradu za 3. mjesto ekipi CB Twister uručio je predsjednik udruge Sv. Lovre od Ostroga Veselko Andromak, a nagradu za 2 .mjesto ekipi Mesnica Mrki uručio je zaljubljenik u sport i podrška organizatorima turnira, mjesni župnik don Stipan Šurlin. Nagradu za 1 .mjesto slavodobitnicima CB Faraon uručio je dogradonačelnik Kaštela Mili Novak bez čije potpore, kako kažu organizatori, turnira možda i ne bi bilo.

- Sve utakmice na najvišem nivou odsudili su Denis Ninčević Nina i Ante Klepić pa im se od srca zahvaljujemo. Također velika zahvala ide voditelju Dušku Kozlici koji je podnio veliki teret oko organizacije turnira, neizostavnom Berislavu Šišku Berti, Škilji najboljem operativcu na svitu, Neni Kneževiću Babi nasljedniku Olivera Mlakara i Mladena Delića koji je obogatio finalnu večer svojim glasom i stasom,  najvjernijim navijačima Branku Dragunu, Milanu Livaji i Ivanu Toliću Vodi, kojima je organizator uručio prigodni dar kao i našemu Okcu koji je sa svojom ekipom konobara nesebično bio na usluzi tijekom trajanja turnira – poručio je na kraju glavni organizator, Nebojša Omašić.


KOMENTARI:

Stari Komentari (11)

 • (Gost_3869)

  turki umislija da je veliki igrač neš ti igrača,vratite ljudima gol

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4979)

  A na kojoj ploči piše tvoje ime?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8628)

  Krasan osvrt. Jos da je malo istine i realnosti:p

  oko 1 godine prije
 • žnjžnj (Gost_113)

  A još nek osvoje Đolu i do kraja života su financijski osigurani, a uživljenika ajte šta radit u životu a ne tu ste umislili da ste zvijezde sela :D:D:D:D:D:D

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3237)

  Odgovara: # 399990

  Zvijezdo tastature

  oko 1 godine prije
 • (Gost_7325)

  stavili ploče po zidu ka da je groblje

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4215)

  Hahaga

  oko 1 godine prije
 • (Gost_7201)

  Znan te tico, tebi je krivo šta cb tw nije prvi :D

  oko 1 godine prije
 • Veselko (Gost_134)

  Revizija:D

  oko 1 godine prije
 • Revizija (Gost_8462)

  Sve je bilo transparentno- prihodi=rashodi:D:D:D

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1922)

  Čestitke igračima Faraona.

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara