hren
 

Malonogometni klub „Bonito“ poziva svu djecu od 5 do 14 godina da dođu i pokažu svoje nogometne vještine. Bonito ulazi u svoju petu sezonu rada s djecom i mladima u okviru svoje škole futsala. Dobar odaziv djece i njihov odgoj, uz malonogometni talent, najvažniji su parametri koji su obilježili protekle četiri sezone škole futsala.

I ove sezone škola futsala nastavlja s istim intenzitetom. Početnici, mlađi i stariji pioniri nastupaju u međužupanijskoj malonogometnoj ligi u gradu Šibeniku koja se pokazala kao pun pogodak za djecu. Liga počinje prvim danima mjeseca listopada. Mlađi pioniri prošle su sezone ostvarili odličan uspjeh ostvarivši drugo mjesto. U sklopu priprema planirani su nastupi na nekoliko turnira te prijateljskih utakmica.

Kadeti i juniori nastupati će u Županijskoj ligi koja počinje u studenome, dok će seniori i ove godine nastupati u ligi grada Kaštela koja počinje početkom listopada.

Upisi se vrše na mobitel 099/415 1521 ili svaki dan na terminima treninga od 18:30 do 20:30 sati u Kaštel Starom na terenu s umjetnom travom pored igrališta NK Val.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_3150)

  Koliko se plača misečno?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7636)

  150 kuna, treninzi više puta tjedno

  oko 3 godina prije
 • gost 100 (Gost_4804)

  trening: ponedjeljak,srijeda,petak od 18:30!!!same rijeci pohvale!!

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij