hren
 

EDUKACIJA I SPORTSKA DIJAGNOSTIKA
Krajem prošlog tjedna u prostorijama Kineziološkog fakulteta u Splitu obavljeno je  svečano potpisivanje sporazuma o suradnji između Zajednice športskih udruga Kaštela i Kineziološkog fakulteta u Splitu.

U ime Kineziološkog fakulteta u Splitu, potpisivanju su nazočili prodekan doc. dr. sc. Dražen Čular i koordinator za suradnju sa sportskim zajednicama predavač Goran Kuvačić, a u ime ZŠU Kaštela predsjednica doc. dr. sc. Mirjana Milić, glavni tajnik Viktor Bašić i član izvršnog odbora ujedno i predstavnik u Skupštini HOO Jakša Alfirević.  

Ovom prilikom naglašeno je  da potpisivanje sporazuma otvara mogućnost suradnje na području edukacije i sportske dijagnostike, a s osnovnim ciljem povećanja dostupnosti i kvalitete stručnog obrazovanja u području kineziologije i sporta u RH. Na partnerskoj osnovi prezentirane su brojne mogućnosti suradnje i partnerskog modela koji razvija Kineziološki fakultet u Splitu, a od kojih se mogu izdvojiti: zajednička izrada edukativnih programa, povlačenje sredstava iz fondova EU, sudjelovanje stručnih osoba po preporuci Saveza u realizaciji različitih programa te komparativne prednosti edukacije metodom učenja na daljinu.

Po svečanom potpisivanju sporazuma potpisnici su naglasili najzanimljiviji dio suradnje dvije institucije, a to je početak  realizacije stručnog studija za školovanje trenera prvostupnika već u rujnu, najavivši prezentaciju za sve zainteresirane osobe koja će se održati u Kaštelima  tijekom rujna.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_9222)

    Čestitke Mirjani na docenturi! Samo nprijed!

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij