Utakmicama 1. kola danas započinje 19. sezona malonogometne lige grada Kaštela koja se od samog početka igra u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom. Novu sezonu otvaraju branitelji naslova ekipa Školjke 'Katić' koje se na početku nove sezone sastaju s novom ekipom u ligi CB 'Arka'.

Osim ekipe CB 'Arka' ove sezone imamo još dvije nove ekipe; to su Bugsy bar ekipa sastavljena od igrača iz Gomilice i Kambelovca te Kalac Gustirna koje se prošle sezone natjecala u Županijskoj ligi.
 

U odnosu na prošlu sezonu nedostaju ekipe Zračna Luka (koja je u ligi bila od samih početaka), Žrnovnice, MNKGO Marjan i Mravince koja je odlučila igrati Županijsku ligu. Isto tako, nakon 17 sezona igranja u malonogometnim ligama grada Kaštela nema niti Torcide Trial, višestrukog prvaka i osvajača Kupa, koja je protekle sezone zbog drugog nedolaska za morala biti izbačena iz lige.

NEDJELJA, 09.10.2016........................Raspored 1. kola

16:30....Školjke 'Katić'..-..CB 'Arka'
.............MNK Vinišće..-..Kaštel Štafilić (odgođeno)
18:20....Bugsy bar..-..Dar mar Solin
19:15....Kalac Gustirna..-..MNK Marina
20:10....Sv. Bare..-..Futsal Bonito Kaštela 
21:05....Marina Kaštela..-..Mladež Hdz-a Kaštela


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_4227)

  Ugasite ovo ruglo od lige vise!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5201)

  Kada će rezultati.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6223)

  Lija daj stavi lipo na facebook sve rezultate,najave i ostalo sta se veze za ligu,danas zivimo u modernom svitu...dajte malo aktivirajte se i dignite ligu na malo vecu razinu,ovo je smisno!!samo malo truda i nece bit otkazanih utakmica i istupanja iz lige pojedinih ekipa!!!ova liga to ne zasluzuje,ugledajte se malo na splicane!!!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8575)

  Vidi ovih. Mislite da je lako napisat rezultate? Pa to je 2 dana posla a vodstvo nase prekrasne,prejake,velike lige jednostavno nema vremena. Uostalom ne bi ni ja pisao da moram napisat da su od 6 utakmica 2 odgodene odma u prvom kolu. Sigurno nije u njima problem,i u Splitu se isto tako odgadaju utakmice,tako da nije do njih. Oni se stvarno trude,svaki vikend dodu ubrat dnevnicu,nije lako. Problem je u ekipama i igracima. U Splitu je liga jeftinija(samo 10 000 kn) pa zato skupe vise ekipa. Nasa liga je skuplja pa je i to problem. I u Splitu, recimo ,isto tako svake godine odustane puno ekipa,oni isto razmisljaju da stave jednu ligu,steta je da ne postoje utakmice koje zavrsavaju preko deset razlike za neke ekipe. Recimo prosle godine u kastelima 16 ekipa,jedina liga u drzavi u bilo kojem sportu sa tolikim brojem ekipa u istoj ligi. Bice ovi nasi pametniji od ostatka drzave. Zivija Lija i vodstvo lige!

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara