PLANINSKA UTRKA
Osmu godinu zaredom, Atletski klub Solin organizira planinsku utrku Kozjak koja posljednjih nekoliko godina nosi naziv prije pet godina tragično poginulog atletičara, Ivice Radeljića, a start utrke bit će označen u subotu, 15. listopada, u Kaštel Sućurcu na rivi pored starog zvonika, u 10.30 sati.

I ove godine u utrci će sudjelovati veći broj atletičara iz Splita, Solina, Zagreba, Šibenika i drugih hrvatskih gradova, u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.
Staza ove planinske utrke vodi sućuračkim prometnicama, zbog čega će kratkotrajno biti zatvoren promet trasom utrke, a nakon asfalta sudionike očekuje dio koji vodi makadamskim putem, a potom i planinarskom stazom.

Juniori i juniorke istrčat će stazu dugu 5,7 km, do planinarskog doma Putalj na Kozjaku, dok će seniori I seniorke trčati 8 km, do crkvice Sv. Luke na Kozjaku.
Ova 8. planinska utrka Kozjak boduje se za Hrvatski planinski kup te Hrvatski juniorski planinski kup, a najbolje sudionike u svim dobnim i spolnim konkurencijama očekuju medalje i nagrade.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_301)

    Josko ides li ?

    oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara